Baby French Manicure | Η πιο minimal chic τάση του φετινού καλοκαιριού

Το κλασικό μανικιούρ επανασυστήνεται στην πιο κομψή εκδοχή του.

Αν χρειαζόταν να ανακηρύξουμε την κορυφαία τάση στα νύχια της δεκαετίας, αυτή θα ήταν σίγουρα το γαλλικό μανικιούρ. Με τις ευφάνταστες εναλλακτικές του κλασικού nail look να διαδέχεται η μία την άλλη, καμία εντύπωση δεν προκαλεί πως το γαλλικό στα νύχια εξακολουθεί να θεωρείται πιο επίκαιρο από ποτέ. Φέτος, τα πολύχρωμα και τα reverse french manicures μπαίνουν στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων και το baby french manicure έρχεται να πάρει τη θέση τους στην κορυφή με τις it τάσεις της σεζόν.

Το πιο κομψό γαλλικό στα νύχια του φετινού καλοκαιριού

Τι ακριβώς όμως είναι το baby french manicure; Πρόκειται για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά με μία πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών, που κάνει το nail look πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα πιο μοντέρνο. 

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για μία τάση, που ταιριάζει σε κάθε μήκος νυχιών, αν και πιο κολακευτική θεωρείται πως είναι στα κοντά, οβάλ ή τετράγωνα νύχια. Αν αγαπάτε τα διαχρονικά nail looks, στραφείτε στο κλασικό nude pink-white combo. Εναλλακτικά, πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας παστέλ ή ακόμα και ιριδίζοντα βερνίκια για τη λεπτή γραμμή. Το πόσο λεπτή θα είναι αυτή η γραμμή εξαρτάται από το πόσο διακριτικό θέλετε να είναι το μανικιούρ σας ή πόσο μίνιμαλ είναι το στιλ σας.

Καθώς πρόκειται για ένα πολύ απλό και "καθαρό" μανικιούρ, εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η σωστή περιποίηση των νυχιών, τόσο με την εφαρμογή ενός base coat πριν το βερνίκι, όσο και με την εφαρμογή ενυδατικών ελαίων στα επωνύχια κατά τη διάρκεια της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς.

Διαβάστε Επίσης