Half Moon | Το αγαπημένο μανικιούρ των stars της δεκαετίας του 1930 επιστρέφει στη μόδα

Η ενδιαφέρουσα παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ, που λάτρευε η Carole Lombard και η Jean Harlow.

Η μόδα κάνει κύκλους, κάτι το οποίο αποδεικνύεται κάθε σεζόν με τις λίστες με τα κορυφαία trends να εμπεριέχουν σχεδόν πάντα τουλάχιστον μία τάση του παρελθόντος. Φέτος στη μόδα επανέρχονται τα half moon nails, ένα ιδιαίτερα κομψό μανικιούρ, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο τη δεκαετία του 1930. Ιδού όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την it τάση στα νύχια του 2022:

Half Moon Manicure | Η νέα μεγάλη τάση στα νύχια 2022 εμπνέεται από τη δεκαετία του 1930

Half Moon | Το αγαπημένο μανικιούρ των stars της δεκαετίας του 1930 επιστρέφει στη μόδα

Διαβάστε Επίσης

Το half moon manicure είναι ένα vintage nail look που έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1930, όταν πολλές γυναίκες, ανάμεσά τους μερικές από τις πιο μεγάλες stars του σινεμά, όπως οι Carole Lombard και Jean Harlow, άρχισαν να εφαρμόζουν το βερνίκι μόνο στο κέντρο των νυχιών τους, αφήνοντας εντελώς "γυμνό” ένα μισοφέγγαρο στην βάση τους και την άκρη τους. Στην ουσία πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, την οποία τότε συνήθιζαν να κάνουν σε μακριά μυτερά νύχια. 

Η σύγχρονη εκδοχή της τάσης καλεί για οβάλ σχήμα στα νύχια και πιο λεπτεπίλεπτες γραμμές, αλλά και πειραματισμούς με διαφορετικά χρώματα. Για ένα πιο edgy αποτέλεσμα τολμήστε τη negative space εκδοχή της τάσης, ενώ ποτέ μην παραλείπετε τη σωστή φροντίδα των επωνυχίων για ένα πιο "καθαρό" και κομψό αποτέλεσμα.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα σύγχρονων half moon μανικιούρ για να εμπνευστείτε πριν την επόμενη επίσκεψή σας στο nail salon:

Διαβάστε Επίσης