X

Η πριγκίπισσα Ευγενία "έσπασε" το πρωτόκολλο για να υιοθετήσει ένα από τα μεγαλύτερα nail trends της χρονιάς

Το ιδιαίτερο μανικιούρ που επέλεξε για την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα νύχια των γαλαζοαίματων θα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα, να έχουν κοντό μήκος και να είναι είτε "γυμνά", είτε βαμμένα με ένα πολύ απαλό ροζ ή nude βερνίκι. Μπορεί για το Παλάτι τα έντονα χρώματα να είναι απαγορευτικά, ωστόσο τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς αγαπούν να υιοθετούν τις τελευταίες τάσεις της ομορφιάς, δεν διστάζουν να πάνε κόντρα στη βασίλισσα.

Διαβάστε Επίσης

Η πιο πρόσφατη royal που "έσπασε" το πρωτόκολλο ήταν η πριγκίπισσα Ευγενία. Για την εμφάνισή της στη φάρμα Câr-Y-Môr μαζί με την WWF UK στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών, η πριγκίπισσα φόρεσε ένα φωτεινό πορτοκαλί midi φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα πολύ ιδιαίτερο μανικιούρ.

Πιο συγκεκριμένα, η γαλαζοαίματη υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια της χρονιάς, το baby french manicure, δηλαδή το γαλλικό μανικιούρ με πολύ λεπτή άκρη. Μάλιστα, αντί να επιλέξει ένα κλασικό λευκό βερνίκι για την άκρη, προτίμησε ένα κόκκινο, δίνοντας το δικό της twist στην τάση.

Αν και μέσα στους κόλπους του Παλατιού, το μανικιούρ της πριγκίπισσας Ευγενίας θεωρείται αρκετά τολμηρό, στην πραγματικότητα αποτελεί έναν εξαιρετικά μίνιμαλ και κομψό τρόπο να βάλετε λίγο χρώμα στο μανικιούρ σας, χωρίς να βγείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας.

Διαβάστε Επίσης