Dior Cruise 2023 | Η νέα εκδοχή των smokey eyes που προτείνει ο Peter Philips

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων από το show για τη συλλογή Cruise 2023 του οίκου Dior.

Την Παρασκευή στην εμβληματική Plaza de España της Σεβίλλης, η Maria Grazia Chiuri παρουσίασε τη συλλογή Cruise 2023 του οίκου Dior, καταφέρνοντας να αναδείξει επιτυχώς τις παραδόσεις και τις σπάνιες τεχνικές του τόπου. Ο πλούτος της ανδαλουσιανής παράδοσης τιμήθηκε στο έπακρο μέσα από τις χρυσοποίκιλτες πληθωρικές δημιουργίες, που έκαναν τα μοντέλα να μοιάζουν με σύγχρονες Σπανιόλες.

Οι αναφορές στην κουλτούρα της Ανδαλουσίας ήταν έκδηλες και στο beauty look των μοντέλων με τον Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, Peter Philips, να έχει για μια ακόμα φορά τα ηνία στον τομέα μακιγιάζ.

Dior Cruise 2023 | Η νέα εκδοχή των smokey eyes που προτείνει ο Peter Philips

Η προσοχή εστιάστηκε στα μάτια, με τον Philips να δημιουργεί ένα πραγματικά έντονο αποτέλεσμα smokey eye, όπου οι σκούρες αποχρώσεις γίνονται ένα με τα καπέλα με φαρδύ γείσο. "Πρόκειται για ένα εμφατικό μακιγιάζ σε ένα φωτεινό πρόσωπο", εξηγεί ο ίδιος. 

Οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων

Μάτια

Christian Dior

Ο Peter Philips περιγράφει ένα έντονο και βραδινό αποτέλεσμα στα μάτια "με σκούρες, βαθιές αποχρώσεις που ξεχωρίζουν, ακόμα και τη νύχτα στη Σεβίλλη". Για να το πετύχει, χώρισε τη διαδικασία σε διάφορα βήματα.

Christian Dior

Διαβάστε Επίσης

"Ξεκίνησα με τη γραμμή των άνω βλεφαρίδων με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black, στη συνέχεια εφάρμοσα την πιο σκούρα, μαύρη απόχρωση της παλέτας 5 Couleurs Couture 079 Black Bow κατά μήκος του βλεφάρου, κάνοντάς την ένα με το δέρμα. Μόλις σχημάτισα το smokey, πρόσθεσα μια πινελιά φωτός στο άνω μέρος του βλεφάρου, χωρίς να ξεπερνά το κόκκαλο του φρυδιού, χρησιμοποιώντας την ανθρακί σκιά ματιών με γκλίτερ από την ίδια παλέτα. Για να ολοκληρώσω τα μάτια, κάλυψα τις άκρες των άνω βλεφαρίδων με την Diorshow Iconic Overcurl 090 Black και στη συνέχεια χτένισα τα φρύδια με το Diorshow On Set Brow (σε απόχρωση, ταιριαστή με το κάθε μοντέλο)", εξήγησε.

Επιδερμίδα

Ο Peter Philips ξεκίνησε να περιποιείται την επιδερμίδα των μοντέλων, εφαρμόζοντας το Capture Totale Super Potent Serum και το Capture Totale Super Potent
Eye Serum
στην περιοχή των ματιών.

Christian Dior


Στη συνέχεια, εφάρμοσε το Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal που καμουφλάρει τις ατέλειες της επιδερμίδας και συνέχισε με το Dior Backstage Face & Body Foundation, που προσφέρει ελαφριά κάλυψη, για να ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος. Ως τελικό βήμα, σε απόχρωση, ταιριαστή με το κάθε μοντέλο, χρησιμοποίησε το Dior Backstage Face & Body Flash Perfector Concealer, το
οποίο ακολούθησε μια μικρή ποσότητα από τη Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder.

Χείλη

Christian Dior

Τα χείλη έδειχναν φυσικά με τη σειρά Rouge Dior Satin Balms, σε αποχρώσεις ταιριαστές με το χρώμα χειλιών κάθε μοντέλου.

Νύχια

Τα νύχια έδειχναν επίσης φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet.

Μαλλιά

Christian Dior

Τα μαλλιά των μοντέλων ήταν πιασμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά στη βάση του αυχένα, δεμένη με ένα μικρό μαύρο φιόγκο. Μερικά μοντέλα φορούσαν μαύρα Ανδαλουσιανά καπέλα με φαρδύ γείσο, ένα αξεσουάρ, που ταίριαζε απόλυτα με το μακιγιάζ του Philips και τη φαντασίωση της Maria Grazia Chiuri.

Διαβάστε Επίσης