Η μόνη τάση που αξίζει να υιοθετήσετε στο επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ

Το κομψό μανικιούρ που υιοθετούν τώρα οι πιο ενημερωμένες beauty insiders.

Φούξια, κοραλί, φωτεινό κόκκινο, ροζ: Αυτά τα χρώματα είναι κατά κύριο λόγο οι πρωταγωνιστές στο μανικιούρ του καλοκαιριού. Όχι πια. Φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2022 αναδεικνύεται ένα εξαιρετικά φυσικό μανικιούρ, που θυμίζει περισσότερο bridal παρά summer nails. 

Τάσεις στα νύχια 2022 | Το χρώμα που διαλέγουν τα it girls

Η τάση των glazed doughnut nails, δηλαδή των εξαιρετικά λαμπερών pearly white νυχιών, ξεκίνησε από την Hailey Bieber και την εμφάνισή της στο φετινό Met Gala, ενώ εδραιώθηκε ύστερα από τη φρενίτιδα που προκάλεσε η καμπάνια λανσαρίσματος του skincare brand της, Rhode.

Διαβάστε Επίσης

Η αγαπημένη της nail artist, Zola Ganzorigt, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα how to video με τα ακριβή βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησε για να πετύχει το viral πια μανικιούρ της Bieber, δίνοντας την ευκαιρία στις θαυμάστριές της να αντιγράψουν με μεγάλη ακρίβεια το nail look της. 

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα μόνο βερνίκι νυχιών. Η Ganzorigt ξεκινά βάφοντας τα νύχια με μία στρώση από το βερνίκι νυχιών Funny Bunny της OPI. Στη συνέχεια, περνά ένα διάφανο top coat πριν εφαρμόσει την Chrome Powder στην απόχρωση Tin Man της OPI.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά λαμπερό και διακριτικό μανικιούρ, το οποίο ταιριάζει με κάθε outfit, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά.

Ανάμεσα στις φανατικές θαυμάστριες της τάσης πλέον είναι και η Vanessa Hudgens και η Sydney Sweeney.

Διαβάστε Επίσης