Meghan Markle | Η σπουδαία αλλαγή στην εμφάνισή της που λίγοι έχουν παρατηρήσει

Μετά τη μετακόμιση στις ΗΠΑ η δούκισσα έκανε μια δραστική αλλαγή.

Η Meghan Markle συνόδευσε το σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, στο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη και παρά τους φακούς των φωτογράφων, που ήταν καρφωμένοι πάνω της, λίγοι παρατήρησαν τη σπουδαία αλλαγή στην εμφάνισή της. 

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Meghan Markle

Meghan Markle | Η σπουδαία αλλαγή στην εμφάνισή της που λίγοι έχουν παρατηρήσει

Διαβάστε Επίσης

Ήδη από το ξεκίνημα της καριέρας της στην υποκριτική και τη συμμετοχή της στη σειρά Suits, διατηρούσε πάντα περιποιημένα τα φρύδια της. Το σχήμα τους ήταν κλασικό, ούτε πολύ λεπτό, ούτε πολύ παχύ με μία φυσική γωνία. Αυτός είναι ο λόγος που προκάλεσε έκπληξη στους royal fans, η επιλογή της δούκισσας να αλλάξει τώρα τα φρύδια της, υιοθετώντας ένα πιο μακρύ, ίσιο, full look αλά Audrey Hepburn.

Meghan Markle
Η δούκισσα με το νέο brow look της

Τα πιο παχιά φρύδια δείχνουν πάντα πιο νεανικά, ενώ τονίζουν το βλέμμα και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο. Καθώς περνούν τα χρόνια και τα φρύδια γίνονται ολοένα και πιο αδύνατα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γεμίζετε τα κενά με ένα μολύβι ή ένα brow gel προκειμένου να τονίζετε το σχήμα τους και να τους χαρίζετε ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης τις τεχνικές microblading ή brow lamination για ένα πιο μόνιμο full look, που διαρκεί ένα χρόνο ή δύο μήνες αντίστοιχα.

Διαβάστε Επίσης