Η Kendall Jenner υιοθέτησε ήδη τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ του φθινοπώρου

Η μπλε σκιά στην πιο updated εκδοχή της.

Αν και συνήθως προτιμά το μίνιμαλ μακιγιάζ και τη neutral χρωματική παλέτα, η Kendall Jenner βγαίνει ενίοτε από τη ζώνη ασφαλείας της προκειμένου να υιοθετήσει τα it trends της σεζόν. Αυτό έκανε και πριν μερικές μέρες σε έξοδό της στο Los Angeles για χάρη της μεγαλύτερης τάσης στο μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου και του χειμώνα, σύμφωνα με τις fashion weeks.

Διαβάστε Επίσης

H Jenner αφέθηκε στα χέρια της αγαπημένης της makeup artist, Mary Phillips, η οποία εμπνεύστηκε από τις αποχρώσεις στο φόρεμά της, τονίζοντας το βλέμμα της με μία θαλασσί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Kendall Jenner

Έχοντας μαζέψει τα μαλλιά της πίσω σε ένα sleek spikey bun με χωρίστρα στη μέση, το early 2000s-inspired eye look της κατάφερε να είναι το επίκεντρο της προσοχής, συνδυασμένο με έντονο ρουζ και glossy ροζ χείλη

τάσεις μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2022

To μπλε χρώμα στο μακιγιάζ κάνει δυναμική επιστροφή ύστερα από αρκετά χρόνια "εξορίας" από τις λίστες με τις τάσεις. Στο catwalk το είδαμε στο show του οίκου Kim Shui με τη μορφή σκιάς μέχρι το κόκαλο του φρυδιού και στο show του οίκου Christian Siriano ως eyeliner wing. 

Το runway look που ίσως αποτέλεσε έμπνευση πίσω από το πιο πρόσφατο μακιγιάζ της Kendall Jenner ήταν εκείνο των μοντέλων του οίκου Bronx and Banco, με τη μπλε σκιά να έχει εφαρμοστεί μόνο στο κινητό βλέφαρο.

Διαβάστε Επίσης