Ο οίκος YSL Beauty αμφισβητεί για μία ακόμα φορά το status quo

Ο raper Lil Nas X είναι o νέος ambassador του οίκου.

Ο YSL Beauty αρνείται να μπει σε "κουτάκια". Προτιμά να χαράσσει το δικό του δρόμο, αμφισβητώντας τα στερεότυπα γύρω από το μακιγιάζ. Αυτή τη φορά καταρρίπτει και πάλι τα όρια του φύλου ορίζοντας ως πρόσωπο της νέας καμπάνιας του τον raper Lil Nas X.

Ο οίκος YSL Beauty αμφισβητεί για μία ακόμα φορά το status quo

Η επιλογή του ambassador δεν είναι τυχαία καθώς με αυτόν τον τρόπο ο οίκος θέλει "να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ομορφιάς", "να διευρύνει τα όρια της ταυτότητας" και "να εμπνεύσει την ανεξάρτητη αυτοέκφραση" για τα μέλη της κοινότητάς του. "Ο Lil Nas X ενσαρκώνει το όραμα της YSL Beauté για το μέλλον της βιομηχανίας ομορφιάς: σπάει τα όρια, είναι μοναδικός, αδιαπραγμάτευτος, τολμηρός", δήλωσε η Laetitia Raoust, γενική διευθύντρια της YSL Beauté στις ΗΠΑ.

YSL Beauty

"Shout out στον οίκο YSL που αγκαλιάζει εμένα και την αισθητική μου και που εμπνέει την αλλαγή για την επόμενη γενιά", δήλωσε ο Lil Nas X, φανερά ενθουσιασμένος με τη συνεργασία.

YSL Beauty

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος αμφισβητεί το status quo. Πριν μερικούς μήνες, ο Edward Στεργίου φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Harper’s Bazaar Greece ενσαρκώνοντας το ανατρεπτικό πνεύμα του Yves Saint Laurent και καλώντας μας να αγκαλιάσουμε τον ασυμβίβαστο, αληθινό εαυτό μας. "Παίζοντας" με το "Le Smokey" Eye, απέδειξε περίτρανα πως το grungy makeup μπορεί τελικά -κόντρα στους κανόνες του κοινωνικού γίγνεσθαι- να αποτελούν μέρος της εικόνας ενός dream boy.