Street Style | Οι 5 τάσεις ομορφιάς που υιοθετούν τώρα οι fashionistas

Τα beauty trends που έχουν την έγκριση των it girls.

Για τις beauty lovers, "η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου" δεν είναι ο Δεκέμβριος, αλλά ο Σεπτέμβριος, τότε που λαμβάνουν χώρα οι εβδομάδες μόδας. Οι δρόμοι "κατακτιούνται" από τις πιο stylish γυναίκες του πλανήτη, που προσφέρουν άπλετη στιλιστική έμπνευση για κάθε γούστο. Αν και η μόδα είναι το "main event", στην πραγματικότητα είναι απλά ένα μέρος της εξίσωσης. Τα beauty looks των fashionistas είναι εξίσου εντυπωσιακά με τα outfits τους κι αν λάβει κανείς υπόψη πόσο επιδραστικές είναι, οι τάσεις που υιοθετούν σήμερα είναι σίγουρα αυτές που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε Επίσης

Με αφορμή το τέλος μιας ακόμα New York Fashion Week, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα beauty trends που πήραν την έγκριση των fashionistas με βάση τις street style φωτογραφίες τους:

Οι 5 τάσεις ομορφιάς που υιοθετούν τώρα οι fashionistas

Red Lips

Red Lips

Αν και δεν πρόκειται για κάποια πρωτοπορία στο χώρο του μακιγιάζ, τα κόκκινα χείλη αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, όπως υπέδειξαν τα FW22-23 shows των οίκων Erdem και Miu Miu. Οι fashionistas φυσικά "αγκάλιασαν" την τάση, κάνοντας τα χείλη τους το focal point του μακιγιάζ τους.

Braided Ponytail

Braided Ponytail

Αν και οι σχεδιαστές πρότειναν τα braided ponytails ως μια κομψή εναλλακτική της κλασικής αλογοουράς για την επόμενη σεζόν, οι fashionistas έδωσαν ήδη την έγκρισή τους στην τάση. 

Blue Eyeshadow

Blue Eyeshadow

To μπλε χρώμα στο μακιγιάζ κάνει δυναμική επιστροφή ύστερα από αρκετά χρόνια "εξορίας" του από τις λίστες με τις τάσεις και τα it girls -αναμεσά τους η Gigi Hadid και η Kendall Jenner- φαίνεται πως εγκρίνουν το comeback του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας για τη σεζόν FW22-23 είδαμε μπλε eye looks σε πολλά shows, όπως εκείνα των οίκων Kim Shui, Christian Siriano και Bronx and Blanco.

Round Bob

Round Bob

Το καρέ εξακολουθεί να θεωρείται το πιο κομψό κούρεμα. Όπως μαρτυρούν οι πιο πρόσφατες street style φωτογραφίες από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε μια σταδιακή απομάκρυνση από τα φιλαριστά καρέ και μια προτίμηση στα πιο "στρογγυλεμένα" κοντά κουρέματα με αυστηρό χαρακτήρα.

Blonde Bob

Blonde Bob

Τόσο τα καρέ κουρέματα, όσο και το πολύ ανοιχτόχρωμο ξανθό χρώμα στα μαλλιά αποτελούν δύο από τις πλέον ανερχόμενες τάσεις ομορφιάς, όπως αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά celebrities και beauty insiders.