Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 | Οι 7 μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια της σεζόν είναι εξαιρετικά κομψές

Έτσι όπως παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης να έχει ρίξει πλέον "αυλαία", έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τις τάσεις στα νύχια της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.  Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλά brands έχουν "γυρίσει την πλάτη τους" στα μίνιμαλ, nude μανικιούρ για χάρη πιο ιδιαίτερων nail looks και αυτή η σεζόν δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ακολουθούν όλες οι τάσεις που προέκυψαν από τα SS23 shows της NYFW:

7 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023

Metallic Details

Η τάση των metallics της σεζόν, που διανύουμε τώρα, φαίνεται πως θα συνεχίσει και την επόμενη, με τον οίκο Bronx & Banco να προτείνει λευκά μανικιούρ με χρυσές αφαιρετικές λεπτομέρειες.

French Manicure

Όλα δείχνουν πως το γαλλικό μανικιούρ θα εξακολουθήσει να αποτελεί τάση και την επόμενη χρονιά. 

Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 | Οι 7 μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια της σεζόν είναι εξαιρετικά κομψές

Ο οίκος Alice + Olivia παρουσίασε την πολύχρωμη εκδοχή του σε μακριά, αμυγδαλωτά νύχια, ενώ ο οίκος Fendi επιβεβαίωσε τη διαχρονικότητα των κλασικών συνδυάζοντας τις δημιουργίες του με λευκό γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια.

Στο show του οίκου Brandon Maxwell τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk έχοντας εξίσου κοντά νύχια με τη διαφορά ότι η άκρη στο γαλλικό μανικιούρ τους ήταν βαμμένη με ροζ, κι όχι με λευκό βερνίκι

Chrome Nails

Με τη φρενίτιδα που προκλήθηκε στο διαδίκτυο ύστερα από την εμφάνιση της Hailey Bieber στο φετινό Met Gala, δεν θα μπορούσε παρά το ροζ-λευκό περλέ μανικιούρ της να βρει τη θέση του στο catwalk. 

Διαβάστε Επίσης

Η Rebecca Minkoff συνδύασε τις neutral δημιουργίες της με μακριά περλέ νύχια, διακοσμημένα με στρας, ενώ την τάση των glazed doughnut nails υιοθέτησαν και τα μοντέλα στο show του οίκου PatBo, αποδεικνύοντας πως το εν λόγω φινίρισμα κολακεύει ακόμα και τα κοντά νύχια.

Romantic Manicures

Τα ρομαντικά μανικιούρ είχαν τον πρώτο λόγο στο show του brand Love Shack Fancy. Τόσο τα ombré, όσο και τα floral nail looks αποτελέσαν την τέλεια "συνοδεία" για τις δαντελένιες και λαμπερές δημιουργίες του.

B&W Nail Art

Για τους λάτρεις των μίνιμαλ μανικιούρ, που θέλουν όμως να δοκιμάσουν κάτι νέο, ο οίκος Sergio Hudson προτείνει ασπρόμαυρα μανικιούρ με αφαιρετικές καμπυλωτές γραμμές, που ταιριάζουν τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά νύχια.

Black Ombré

Στο show του οίκου Peter Do τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk έχοντας μαύρα ombré μανικιούρ, εμπνευσμένα από τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Geometric

Ο οίκος Tommy Hilfiger επιδιώκει να επαναφέρει στη μόδα το extravagant nail art, με τα νύχια των μοντέλων του να έχουν διακοσμηθεί με γεωμετρικά σχήματα, όπως γραμμές και τετράγωνα. Από τη γκάμα των μανικιούρ, που παρουσιάστηκαν στο show του δεν έλειπε επίσης το γαλλικό μανικιούρ και οι μεταλλικές λεπτομέρειες, επιβεβαιώνοντας δύο ακόμα από τις παραπάνω τάσεις.

Διαβάστε Επίσης