Fall's Essentials | Τα must-have προϊόντα ομορφιάς του φετινού φθινοπώρου

Αισθησιακά αρώματα και μακιγιάζ σε ζεστούς γήινους τόνους σηματοδοτούν την έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν.

Lip glaze

Lip glaze

Το κλασικό λιπ γκλος σε nude απόχρωση αποτελεί πάντα την πρώτη επιλογή για πληθωρικό γυαλιστερό αποτέλεσμα στα χείλη. Ιδανικό, το Lip Brilliance No 16 της Artdeco.

Αγαπημένη κρέμα

Αγαπημένη κρέμα

Με μοναδικές αντιγηραντικές ιδιότητες, εκχύλισμα τριαντάφυλλων, υπέροχο άρωμα και απολαυστική υφή, η κρέμα Absolue Soft Cream της Lancôme είναι από τις πιο εύστοχες επιλογές για την καθημερινή περιποίηση (notos).

Βελουδινα χειλη

Βελουδινα χειλη

Οι λάτρεις των ματ κραγιόν θα εντυπωσιαστείτε από την έντονη απόδοση χρώματος σε συνδυασμό με την ενυ- δάτωση και την απαλή υφή που εξασφαλίζει στα χείλη το κραγιόν Powder Kiss Velvet Blur της M.A.C.

Νεανικά μάτια

Νεανικά μάτια

Με την πατενταρι- σμένη τεχνολογία TFC8®, ένα μείγμα αμινοξέων, βιταμινών και συνθετικών μορίων που υποστηρίζει τη φυσική ανανέωση της επιδερμίδας, η κρέμα ματιών The Eye Cream του Augustinus Bader αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και τις ρυτίδες (Ma Chèrie).

Οριεντάλ αύρα

Οριεντάλ αύρα

Πλούσιο σε πικάντικες και αισθησιακές νότες, όπως το σαφράν, το τριαντάφυλλο, το μαύρο πιπέρι και το πατσουλί, το άρωμα «Soir d’Orient» της Sisley θα ενισχύσει το σεξαπίλ σας στις βραδινές σας εμ- φανίσεις (notos).

Φλογερό βλέμμα

Φλογερό βλέμμα

Ο Peter Philips αφιερώνει τη φθινοπωρινή συλλογή Dior En Rouge στις ελκυστικές κόκκινες αποχρώσεις αναδεικνύοντας τα χείλη αλλά και τα μάτια με ζεστούς τόνους. Εδώ η παλέτα με σκιές ματιών 5 Couleurs Couture No 889 του Dior.

Λαχταριστό σουφλέ

Λαχταριστό σουφλέ

Η πλούσια κρέμα σώματος Body Soufflé της Moroccanoil με έλαιο αργκάν και σκουαλένιο ενυδατώνει και απαλύνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες, ενώ διαθέτει το γνωστό εθιστικό άρωμα που λατρεύετε (στα κομμωτήρια).

Γοητευτική λάμψη

Γοητευτική λάμψη

Το πολυχρηστικό highlighter Fluid Sheer Glow Enhancer της Giorgio Armani Beauty μπορεί να φορεθεί πριν, μετά ή και μαζί με το υγρό σας μέικαπ εξασφαλίζοντας μοναδική λαμπερή εικόνα (notos).

Smudge proof

Smudge proof

Για ανεξίτηλο χρώμα μεγάλης διάρκειας επιλέξτε το νέο αϊλάνερ Infiny Dip Liner Νο 5 της Mon Rêve. Το μα- λακό λεπτό πινελάκι προσφέρει εφαρμογή ακριβείας για να δημιουργήσετε τα πιο δυναμικά eye looks.

Nude tones

Nude tones

Από τις πιο κομψές επιλογές για το φθινοπωρινό μανικιούρ αποτελούν οι γήινες αποχρώσεις της συλλογής Les Accords de Chanel του οίκου Chanel. Εδώ το βερνίκι νυχιών Le Vernis No 937 (notos).

Νέο ρουζ

Νέο ρουζ

Διαθέτοντας μια εντυπωσιακή χρωματική γκάμα, υπέροχη απαλή υφή και refillable συσκευασία, το ρουζ Pure Color Envy Sculpting Blush της Estée Lauder είναι η νέα απαραίτητη προσθήκη στο νεσεσέρ σας.

Φρέσκια όψη

Φρέσκια όψη

Αν επιθυμείτε ανάλαφρη φυσική κάλυψη και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας, επενδύστε στο πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες μέικαπ Neo Nude Glow Foundation της Giorgio Armani Beauty (notos).

Bold vibes

Bold vibes

Κάντε την παρουσία σας αισθητή στον χώρο φορώντας το νέο άρωμα «Libre Le Parfum» της Yves Saint Laurent Beauté, με πικάντικο χαρακτήρα, όπου κυριαρχούν η βανίλια bourbon, το σαφράν και το τζίντζερ (notos).