Η Marion Cotillard υιοθέτησε το πιο διαχρονικό μανικιούρ για κοντά νύχια

Το χρώμα που αναδεικνύει εξαιρετικά τα κοντά νύχια.

Η εποχή που τα μακριά νύχια αποτελούσαν σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού έχει παρέλθει. Σήμερα ολοένα και περισσότερες γυναίκες δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στο πιο κοντό μήκος, καθώς είναι πιο βολικό day-to-day, αλλά και εξαιρετικά κομψό. 

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στις γυναίκες που προτιμούν τα πιο κοντά νύχια είναι και η Marion Cotillard, η οποία πρόσφατα αφέθηκε στο διάσημο celebrity manicurist Tom Bachik για την περιποίηση των νυχιών της. Εκείνος τα έβαψε με ένα μαύρο βερνίκι και πιο συγκεκριμένα το Le Vernis της σειράς Boy de Chanel στην απόχρωση 404 Black του οίκου Chanel, πριν "κλειδώσει" το αποτέλεσμα με ένα glossy top coat. 

Το μαύρο και γενικά τα σκούρα χρώματα, αλλά και πολλά nail art designs τείνουν να δείχνουν πολύ πιο κομψά σε κοντά απ' ότι σε μακριά νύχια, όπως αποδεικνύει και το πιο πρόσφατο nail look της Γαλλίδας ηθοποιού. Το μαύρο αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές καθώς ταιριάζει με κάθε outfit, αλλά και με όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος πολλοί οίκοι έδειξαν την προτίμησή τους στα κοντά νύχια μέσω των FW22-23 shows τους με τον οίκο Chanel να στέλνει τα μοντέλα του στο catwalk με κοντά nude μανικιούρ, τον οίκο Schiaparelli να επιλέγει μια φωτεινή κόκκινη απόχρωση για το μανικιούρ των μοντέλων του και τον οίκο Proenza Schouler να προτιμά ένα redish brown χρώμα. 

Διαβάστε Επίσης