Το μανικιούρ της Ana de Armas είναι η επιτομή της μίνιμαλ κομψότητας

Η νέα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που αξίζει να υιοθετήσετε κι εσείς.

Το γαλλικό μανικιούρ έχει την τιμητική του τις τελευταίες μέρες, καθώς αποτέλεσε την αγαπημένη επιλογή των celebrities για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί τόσο των American Music Awards, όσο και των Academy of Motion Picture Arts and Sciences 13th Governors Awards.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στις A-listers που ήταν καλεσμένες στην απονομή των τελευταίων στις 19 Νοεμβρίου στο Los Angeles ήταν η Ana de Armas, η οποία περπάτησε το μαύρο -στην πραγματικότητα- χαλί φορώντας μία λαμπερή ασπρόμαυρη τουαλέτα του οίκου Louis Vuitton, την οποία συνδύασε με ένα sleek updo κι ένα clean makeup look δια χειρός των experts της Estée Lauder. 

Το beauty look της ολοκληρώθηκε με την πιο ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, το λεγόμενο baby french manicure. Πρόκειται για ένα γαλλικό μανικιούρ, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια πολύ λεπτή λευκή άκρη, γεγονός που το κάνει ιδανικό ακόμα και για τα πιο κοντά νύχια

Ana de Armas

Η De Armas διατήρησε το μήκος των νυχιών της κοντό και το σχήμα τους τετράγωνο, ενώ όσο αφορά τις αποχρώσεις που επέλεξε για το μανικιούρ της, έμεινε πιστή στον κλασικό συνδυασμό λευκού και ημιδιάφανου ροζ. Αν και το baby french manicure αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες τάσεις των μινιμαλιστών, μπορείτε να την υιοθετήσετε ακόμα κι εσείς που αγαπάτε τα πιο ιδιαίτερα nail looks, απλά επιλέγοντας ένα χρωματιστό βερνίκι για την άκρη.

Διαβάστε Επίσης