Dreamy Lashes | 7 νέες μαύρες mascaras που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σας

Καινοτόμες φόρμουλες που χαρίζουν μήκος, όγκο και έντονη καμπυλότητα.

"Μόνιμος κάτοικος" κάθε γυναικείου νεσεσέρ, η μαύρη mascara δεν λείπει από τη συλλογή καμίας γυναίκας, ανεξάρτητα από το αν προτιμά το πιο φυσικό ή το πιο full face μακιγιάζ. Δεχτείτε την πρόκληση και κάντε για λίγο στην άκρη την go-to mascara σας, έτσι ώστε να δοκιμάσετε όλα τα νέα λανσαρίσματα, που υπόσχονται έντονο χρώμα, καμπυλότητα, μήκος και πλούσιο όγκο. Άξιες προσοχής είναι και οι mascaras που περιέχουν συστατικά, όπως το καστορέλαιο καιη  βιταμίνη Ε, που περιποιούνται τις βλεφαρίδες, αφήνοντάς τες πιο δυνατές κι ανθεκτικές.

7 νέες μαύρες mascaras που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σας

Lash Clash Mascara, Yves Saint Laurent Beauty

Lash Clash Mascara, Yves Saint Laurent Beauty

Η Lash Clash Mascara χαρίζει πλούσιο όγκο και εντυπωσιακό μήκος στις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα τις ντύνει με ένα έντονο μαύρο χρώμα. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Ίριδας Florentina από τους κήπους του οίκου YSL Beauty στην κοινότητα Ourika στο Μαρόκο, που βοηθά τις βλεφαρίδες, ημέρα με την ημέρα, να παραμένουν υπέροχα απαλές και υγιείς.

Fabulous Eyes Mascara, Carolina Herrera (atticadps.gr)

Fabulous Eyes Mascara, Carolina Herrera (atticadps.gr)

Η mascara του οίκου Carolina Herrera έχει ελαφριά, κρεμώδη υφή, προσφέρει εκπληκτικό όγκο και δράση ανύψωσης με ένα μοναδικό βουρτσάκι, που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε βλεφαρίδα σε μια εξαιρετικά μαύρη απόχρωση. Το θρεπτικό εκχύλισμα γιασεμιού και το μαλακτικό καστορέλαιο διασφαλίζουν ότι οι βλεφαρίδες φαίνονται ορατά πιο γεμάτες και πιο μακριές μετά από 28 ημέρες συνεχούς χρήσης, ενώ όπως όλα τα προϊόντα μακιγιάζ Carolina Herrera, έτσι και η mascara Fabulous Eyes Smudgeproof είναι fully customizable. 

Maneater™ Mascara, Tarte (sephora.gr)

Maneater™ Mascara, Tarte (sephora.gr)

Η Maneater™ Mascara στην πραγματικότητα δεν αποτελεί νέο προϊόν. Είναι όμως μία από τις best selling mascaras της Tarte, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα. Ενισχύει τον όγκο, το μήκος και την καμπυλότητα χάρη στο καινοτόμο βουρτσάκι με περισσότερες από 500 τρίχες, που της επιτρέπει να πιάνει, να γυρίζει και να καλύπτει τις βλεφαρίδες.

Sky High Cosmic Black Mascara, Maybelline

Sky High Cosmic Black Mascara, Maybelline

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της Sky High διαθέτει βουρτσάκι "πύργο" κι έτσι φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα χαρίζοντας πλούσιο όγκο, αξεπέραστο μήκος και έντονο μάυρο χρώμα.

Le 8 Hypnôse Sérum Inside Volumizing Mascara, Lancôme

Le 8 Hypnôse Sérum Inside Volumizing Mascara, Lancôme

Η σύνθεση της νέας mascara της Lancôme αποτελείται από 91% ενεργό μαύρο balm και 8 αναζωογονητικά αμινοξέα κι έτσι κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο δυνατές και πιο πλούσιες.

Pro XXL Extension Mascara, L'Oréal Paris

Pro XXL Extension Mascara, L'Oréal Paris

Εμπνευσμένη από τα ινστιτούτα αισθητικής, η νέα mascara δύο βημάτων της L'Oréal Paris είναι εμποτισμένη με σούπερ ίνες, παρέχοντας εφέ επέκτασης βλεφαρίδων και έως και 7,6x όγκο.

Volcanic Minerals Drama Curl Mascara, KORRES (στα φαρμακεία)

Volcanic Minerals Drama Curl Mascara, KORRES (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών, η νέα Volcanic Minerals Drama Curl Mascara θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα τις ανασηκώνει, τις χρωματίζει με ένταση και τους χαρίζει πιο έντονη καμπυλώτητα.