To beauty look στο Giorgio Armani Privé SS23 show ήταν η επιτομή του minimal chic

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από μερικές μέρες ο Giorgio Armani παρουσίασε την Privé συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, με το όνομα "Rondò Armaniano" εμπνεόμενος από την κωμωδία και τις ιστορικές ρίζες του θεάτρου.

"Η συλλογή είναι ένας φανταστικός χορός, που συντίθεται από γραμμές, φως και χρώματα, που κινούνται στο χώρο, σαν να προέρχονται μέσα από τη διάθλαση ενός κρυστάλλινου πρίσματος. Τα πάντα είναι φωτεινά, σχεδόν ανεπαίσθητα και λαμπυρίζουν", αναφέρει το δελτίου τύπου του οίκου.

To beauty look στο Giorgio Armani Privé SS23 show ήταν η επιτομή του minimal chic

Με τα diamond prints να είναι πανταχού παρόντα, η international make-artist του οίκου, Linda Cantelo, ήρθε να ισορροπήσει το look των μοντέλων, δημιουργώντας ένα κομψό, μινιμαλ, ματ μακιγιάζ. "Η Χρυσή Εποχή, η πολυτέλεια της συλλογής Giorgio Armani Privé, με τις αστραφτερές δημιουργίες και τα κοσμήματά της, σχεδόν απαιτούσε μια ματ και εκλεπτυσμένη ομορφιά", λέει η ίδια. "Ο συνδυασμός φωτός και σκιάς του Armani ήταν το κλειδί για να το πετύχουμε -μίνιμαλ, και με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα."

Get The Look

Πρόσωπο

Giorgio Armani

Η προετοιμασία της επιδερμίδας έγινε με την Crema Nera Supreme Reviving Cream. Σειρά έχει η εφαρμογή του Power Fabric + Foundation και του Power Fabric Concealer με στόχο να δημιουργηθεί ένα υγιές και φυσικό ματ αποτέλεσμα. Για τις φωτοσκιάσεις χρησιμοποιήθηκε το Neo Nude Melting Color Balm στην απόχρωση #20.

Μάτια

Giorgio Armani

Το Eye Tint στην απόχρωση #22 εφαρμόστηκε στο κινητό βλέφαρο αλλά και κάτω από τα μάτια, ενώ έγινε και blending στις άκρες, με τη βοήθεια των δακτύλων.

Χείλη

Giorgio Armani

Για να δημιουργηθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες
χρησιμοποιήθηκε το Lip Power στην απόχρωση #109 και σε πιο σκουρόχρωμες οι
αποχρώσεις #201 ή #202.