Η Marion Cotillard υιοθέτησε το πιο chic μανικιούρ για κοντά νύχια

Η Νο.1 τάση στα νύχια αυτήν την στιγμή.

Λάτρης του κλασικού κι αυθεντικού γαλλικού στιλ, η Marion Cotillard δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει την πιο clean τάση νυχιών της χρονιάς. Ο λόγος για τα λεγόμενα milk bath nails, τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια του 2023, που έχει ενθουσιάσει celebrities κάθε ηλικίας. 

Διαβάστε Επίσης

Το milk bath manicure είναι ένα πολύ φυσικό και κομψό μανικιούρ σε ελαφρύ γαλακτερό ροζ ή λευκό χρώμα, το οποίο κολακεύει τα άκρα κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά κι αδύνατα. Ταιριάζει με όλα τα outfits και σε όλα τα στιλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δείχνει πολύ όμορφο τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά νύχια.

Για μία ακόμα φορά, η Marion Cotillard εμπιστεύθηκε το μανικιούρ της στον αγαπημένο της manicurist, Tom Bachik, ο οποίος της χάρισε το milk bath nail look, αναμιγνύοντας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προφίλ του στο Instagram, το νέο βερνίκι νυχιών Insomniaque του οίκου Chanel με το Le Gel Coat, έτσι ώστε να πετύχει ένα ημιδιάφανο λευκό. Το μανικιούρ φυσικά ολοκληρώθηκε με μία στρώση Le Gel Coat για επιπλέον λάμψη και διάρκεια. 

Για την περιποίηση των επωνυχιών ο Bachik δημιούργησε ένα skincare cocktail με τη N°1 De Chanel Rich Revitalizing Cream και το Le Blanc Huile Healthy Light Creator Oil του οίκου Chanel.

Διαβάστε Επίσης