Οι 5 τάσεις στα νύχια που υιοθετούν ξανά και ξανά οι Γαλλίδες φέτος

Τα runway nail looks που εναρμονίζονται με το στιλ τους.

Όταν πρόκειται για διαχρονική κομψότητα και σοφιστικέ στιλ, η αισθητική των Γαλλίδων είναι αδύνατο να νικηθεί. Ακόμα και όταν κοιτούν τα runway looks της χρονιάς, πάντα ξεχωρίζουν τα πιο κομψά στοιχεία και τα ενσωματώνουν στο στιλ τους, έτσι ώστε να είναι επίκαιρο, αλλά ταυτόχρονα chic χωρίς υπερβολές και trendy "παγίδες". Αυτό ακριβώς έκαναν όταν διάλεγαν ποιες θα είναι οι τάσεις στα νύχια του 2023, που θα υιοθετήσουν:

Οι 5 τάσεις στα νύχια 2023 που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Red

Σπάνια θα δείτε μία Γαλλίδα να φορά οποιοδήποτε άλλο χρώμα στα νύχια της πέρα από ένα κλασικό κόκκινο ή μπορντό. Φέτος μανικιούρ σε βαθύ κόκκινο παρουσιάστηκαν στα FW23 shows των οίκων Brandon Maxwell και Michael Kors επιβεβαιώνοντας πως το εν λόγω χρώμα, αν και κλασικό, εξακολουθεί να είναι επίκαιρο.

Clean

Διαβάστε Επίσης

Ακόμα κι εκείνες, που υιοθετούν ένα au naturel μανικιούρ, φροντίζουν έτσι ώστε τα νύχια τους να έχουν όμορφο σχήμα, να είναι καθαρά και τα επωνύχιά τους καλά ενυδατωμένα. Τα clean ή αλλιώς naked manicures και pedicures ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, σύμφωνα με πολλούς οίκους, όπως οι Loewe, Max Mara, Elisabetta Franchi και Elie Saab.

French Manicure

Ακούγεται αυτονόητο, αλλά υπάρχει λόγος που το εν λόγω έχει αντέξει στο τεστ του χρόνου. Είναι κομψό, κολακευτικό και κάνει τα άκρα να δείχνουν περιποιημένα και υγιή, κάτι το οποίο οι Γαλλίδες προσπαθούν να πετύχουν στη συνολική τους εμφάνιση. Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή άκρη εξακολουθεί να είναι επίκαιρο άλλωστε, όπως απέδειξε ο οίκος Fendi στο SS23 show του.

Colourful French Manicure

Εκτός από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, εξίσου δημοφιλές για φέτος είναι η πολύχρωμη εκδοχή του, όπως παρουσιάστηκε στα SS23 shows των οίκων Alice + Olivia, Brandon Maxwell και PatBo. Αν και ελαφρώς έξω από τα νερά τους, οι Γαλλίδες δείχνουν να έχουν "αγκαλιάσει" την τάση, χρησιμοποιώντας κόκκινες αποχρώσεις για την άκρη.

Nude

Τα nude νύχια αποτελούν μία ακόμα αγαπημένη τάση των Γαλλίδων, ένα nail look που στην εξαιρετικά λαμπερή εκδοχή του είδαμε αρκετά στα shows των περασμένων fashion weeks. Διαφορετικές παραλλαγές τους παρουσίασαν οι οίκοι Jason Wu και Kim Shui τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ άξιο αναφοράς είναι και το barely there mani του οίκου Tory Burch. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο οίκος Chanel συνοδεύοντας τη φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη συλλογή του με ένα πολύ φυσικό pink nude μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης