Τα προϊόντα ομορφιάς που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας πριν από τις διακοπές

Τα must have προϊόντα των επόμενων ημερών.

Το χρώμα κυριαρχεί στο μακιγιάζ των ματιών και το καλοκαίρι. Λίγο πριν από τις διακοπές επενδύστε σε προϊόντα περιποίησης που εξασφαλίζουν άμεση ανανέωση:

Σφηνάκι νεότητας

Σφηνάκι νεότητας

Σε μόλις 10 ημέρες ο ορός NCEF-Shot της Filorga μειώνει ορατά τα σημάδια του χρόνου, καθώς περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση το σύμπλεγμα αναζωογόνησης NCEF, ισοδύναμης μ’ εκείνη της μεσοθεραπείας (στα φαρμακεία).

Εύκολο ντεμακιγιάζ

Εύκολο ντεμακιγιάζ

Απομακρύνετε άμεσα το μακιγιάζ και τους ρύπους με το Take The Day Off Charcoal Cleansing Balm της Clinique. Ο ιαπωνικός άνθρακας και το έλαιο κάρθαμου που περιέχει διασπούν και το πιο σταθερό μακιγιάζ.

Λάδι θρέψης

Λάδι θρέψης

Ιδανικό για το σώμα και τα μαλλιά, το λάδι Purple Magic Body Oil της Seventeen με έλαια από μακαντάμια, αμύγδαλο, φουντούκι και argan χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και διακριτικό άρωμα (Hondos Center).

Ανορθωμένες βλεφαρίδες

Ανορθωμένες βλεφαρίδες

Εξασφαλίστε έως 5 χλστ. επιπλέον μήκος, όγκο, καμπύλες και διάρκεια έως και 36 ώρες με τη νέα μάσκαρα Telescopic Lift της L’Oréal Paris με καινοτόμο διπλό βουρτσάκι (Hondos Center).

Εθιστικό σύκο

Εθιστικό σύκο

Οι νότες σύκου αποτελούν αγαπημένο συστατικό στα δροσερά αρώματα και στο νέο «Infusion De Figue» της Prada θα απολαύσετε στο μέγιστο όλες τις εκφάνσεις του. Η μα- στίχα και το μανταρίνι ολοκληρώνουν τον αναζωογονητικό του χυμό (notos).

Μαγική πούδρα

Μαγική πούδρα

Με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, η πούδρα σε σκόνη Prisme Libre No 04 του Givenchy σταθεροποιεί το μέικαπ, προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα (notos).

Καλοκαιρινά ρουζ

Καλοκαιρινά ρουζ

Ένα ρουζ σε ζωηρή απόχρωση θα φωτίσει ιδανικά την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Σας προτείνουμε τα ρουζ Blusher No 10 και No 25 της Artdeco (Hondos Center).

Στη σκιά του ροζ

Στη σκιά του ροζ

Οι εμβληματικές παλέτες με σκιές ματιών DiorShow 5 Couleurs του Dior ανανεώνονται και αποκτούν νέα, πιο κρεμώδη υφή για έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας. Εδώ η απόχρωση Plum Tulle (attica).

Kissable lips

Kissable lips

Για πλούσιο χρώμα και συ- νεχή ενυδάτωση επιλέξτε τα κραγιόν Lipstick Special, ενώ για σταθερό ματ αποτέλεσμα τα Matte Lasting Lipstick, και τα δύο της Seventeen (Hondos Center).

Υπέροχη κρέμα

Υπέροχη κρέμα

Η κρέμα Diamond Cocoon Sheer Cream της Natura Bissé με υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά συστατικά και πεπτίδια διορθώνει άμεσα τον χρωματικό τόνο, ενυδατώνει, αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης και προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωγενείς παράγοντες (sonice.gr).

Φωτεινή επιδερμίδα

Φωτεινή επιδερμίδα

Με εκχύλισμα μύρτιλλου, η κρέμα απολέπισης Face Scrub Bilberry της Apivita απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και χαρίζει ανανεωμένη λαμπερή εικόνα (στα φαρμακεία).

Scottish aura

Scottish aura

Η νέα αρωματική συλλογή Brit Collection The Highlands της Jo Malone London εμπνέεται από την άγρια ομορ- φιά των σκοτσέζικων τοπίων. Ξεχωρίσαμε το φρέσκο και ξυλώδες «Melancholy Thistle Cologne» (attica).

Make memories

Make memories

Η Lucia Pica δημιουργεί την παλέτα με σκιές ματιών Remembrance Palette 18 Colours μεταφέροντας την ιδέα του οί- κου Byredo που μεταφράζει τις αναμνήσεις μέσα από το αόρατο μέσο συναισθημάτων, το άρωμα, σε ένα ορατό μέσο, το μακιγιάζ. Η παλέτα είναι σχεδιασμένη από τον Ben Gorham και απεικονίζει τη θεά της μνήμης στην ελληνική μυθολογία (attica).