Η Michelle Pfeiffer βρήκε το καλύτερο concealer για γυναίκες άνω των 60

Για κάλυψη των μαύρων κύκλων χωρίς να τονίζονται οι ατέλειες της περιοχής των ματιών.

Μετά τα 60 η ποιότητα της επιδερμίδας αλλάζει δραματικά, και καθώς ολοένα και περισσότερες ρυτίδες, καφέ κηλίδες και ξηρά σημεία την "κοσμούν" είναι απαραίτητη η ανανέωση της ρουτίνας μακιγιάζ. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας beauty counter, ώστε οι ειδικοί να σας συμβουλεύσουν σχετικά με το ποια προϊόντα ταιριάζουν στις νέες ανάγκες της επιδερμίδας σας. Αυτό ακριβώς έκανε προ ημερών και η Michelle Pfeiffer ανακαλύπτοντας έτσι το καλύτερο κονσίλερ για μάτια με ρυτίδες:

Η Michelle Pfeiffer βρήκε το καλύτερο κονσίλερ για μάτια με ρυτίδες

Όπως αποκάλυψε ο Lazaro Esteban Arias, ο makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, χρησιμοποίησε το Dior Forever Skin Correct Full-Coverage Concealer, ένα απόλυτα σταθερό κονσίλερ, ιδανικό ακόμα και για μάτια με ρυτίδες, το οποίο χαρίζει ευπροσάρμοστη ελαφριά έως πλήρη κάλυψη με 24ωρη διάρκεια.

Με μία κίνηση, η κρεμώδης υφή καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, την τοπική ερυθρότητα, κηλίδες και τις ατέλειες για αψεγάδιαστη διόρθωση και κάλυψη της περιοχής των ματιών. Παράλληλα, περιποιείται την επιδερμίδα, βελτιώνοντας μέρα με τη μέρα την ποιότητά της.  

Η Michelle Pfeiffer βρήκε το καλύτερο concealer για γυναίκες άνω των 60

Θυμηθείτε πως το καλύτερο κονσίλερ για μάτια με ρυτίδες είναι αυτό που έχει λεπτόρρευστη υφή κι ανάλαφρη σύνθεση, έτσι ώστε να μην "κάθεται" στις λεπτές γραμμές. Ιδανικά έχει επίσης περιποιητική σύνθεση, που ενυδατώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει άμεσα την όψη της, αλλά και dewy φινίρισμα ώστε να χαρίζει λάμψη και "φως" σε σημεία-κλειδιά του προσώπου.

Director's Note: Σύμφωνα με τον Lazaro Esteban Arias, η απόχρωση της Michelle Pfeiffer είναι η 1.5 Neutral.

Διαβάστε Επίσης