10 φθινοπωρινά γαλλικά μανικιούρ για το επόμενο ραντεβού σας στο nail salon

Όταν το πιο κλασικό nail look συνδυάζεται με τις πιο επίκαιρες τάσεις.

Δεν υπάρχει πιο κομψό μανικιούρ από το κλασικό γαλλικό, που ταιριάζει άψογα με όλα τα outfits και σε κάθε περίσταση χωρίς να δημιουργεί "παραφωνίες". Φέτος το φθινόπωρο υιοθετήστε το στις πιο μοντέρνες εκδοχές του, που συνδυάζουν τη διαχρονικότητα του κλασικού στιλ με τη φρεσκάδα των νέων τάσεων.

Διαβάστε Επίσης

Αντί για την κλασική λευκή άκρη, στραφείτε στα χρώματα πρωταγωνιστές της σεζόν, όπως το μπορντό, το σκούρο πράσινο και το μαύρο, αλλά και σε βερνίκια με μεταλλικό και chrome φινίρισμα. Εξίσου καλή επιλογή αποτελούν και οι καφέ αποχρώσεις, από τις πιο ανοιχτόχρωμες μπεζ, μέχρι τις πιο βαθιές καφέ, που συμβαδίζουν άψογα με το latte makeup trend που κυριαρχεί αυτήν την περίοδο στα social media.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη διαχρονικότητα των κλασικών, αν δεν αγαπάτε τα ρίσκα, μπορείτε φυσικά να καταφύγετε στο "παραδοσιακό" γαλλικό μανικιούρ. Για να το κάνετε να δείχνει πιο μοντέρνο, κρατήστε το μήκος των νυχιών σας κοντό και τη λευκή άκρη πολύ λεπτή υιοθετώντας έτσι το λεγόμενο baby french nail look.

Ακολουθούν τα 10 ωραιότερα φθινοπωρινά γαλλικά μανικιούρ για να πάρετε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σας στο nail salon:

Fiery Red

Black Sheer

Baby French

Metallic Tips

Forest Green

Burgundy

Classic French

Chrome Micro Tips

Black

Latte

Διαβάστε Επίσης