Winter Mani | Τα χρώματα που θα "φορεθούν" περισσότερο φέτος το χειμώνα

Οι αποχρώσεις που πρότειναν οι μεγαλύτεροι οίκοι και ανέδειξαν σε trends οι fashionistas.

Τι καλύτερο από ένα φρέσκο μανικιούρ για να υποδεχθείτε το χειμώνα και τους πιο κρύους (θεωρητικά έστω!) μήνες του χρόνου. Για μία ακόμα φορά, τα σκουρόχρωμα βερνίκια είναι οι πρωταγωνιστές, ενώ από τη λίστα των trends δεν λείπουν φυσικά και τα διαχρονικά nude μανικιούρ. Ακολουθούν οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα νυχιών για το χειμώνα 2023 για να πάρετε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σας στο nail salon:

Χρώματα νυχιών χειμώνας 2023 | Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις

Wine Red

Διαβάστε Επίσης

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα από τα it χρώματα νυχιών του χειμώνα 2023, αυτό θα ήταν σίγουρα το βαθύ μπορντό, που θυμίζει το χρώμα του κόκκινου κρασιού. Διανύουμε αδιαμφισβήτητα τη σεζόν του μπορντό με τις fashionistas να στρέφονται στο πολυτελές χρώμα, τόσο σε ό,τι αφορά το στιλ τους, όσο και την ομορφιά τους, επιλέγοντας βερνίκια νυχιών, αλλά και κραγιόν σε wine red αποχρώσεις. 

Πού είδαμε την τάση στο catwalk:  Brandon Maxwell, Michael Kors.

Barely There 

Αν είστε λάτρης των πιο μίνιμαλ μανικιούρ, θα χαρείτε να μάθετε πως οι απαλές ροζ και μπεζ αποχρώσεις με λαμπερό φινίρισμα, αλλά και τα barely-there διάφανα βερνίκια συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων τάσεων του χειμώνα.

Πού είδαμε την τάση στο catwalk: Tory Burch, Chanel, Jason Wu και Kim Shui.

Chocolate

Μία ακόμα μεγάλη τάση της σεζόν είναι τα λεγόμενα hot chocolate nails, δηλαδή τα νύχια σε βαθιές σοκολατί αποχρώσεις. Το μανικιούρ ολοκληρώνεται με ένα glossy top coat για ένα έξτρα κρεμώδες κι απολαυστικό εφέ.

Cherry Mocha

Εξίσου δημοφιλές χρώμα νυχιών για το φετινό χειμώνα θα είναι το άκρως "ζεστό" cherry mocha, το οποίο συνδυάζει τις αποχρώσεις του καφέ και του κερασί χαρίζοντας ένα "ακριβό" και glamorous αποτέλεσμα. Ταιριάζει εξαιρετικά τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά νύχια, κολακεύοντας μοναδικά τα άκρα κάθε γυναίκας που το επιλέγει.

Metallics

Αν και στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για χρώμα, αλλά για φινίρισμα, τα metallics δεν γινόταν να λείπουν από τη λίστα. Οι must αποχρώσεις της σεζόν είναι το κλασικό ασημί, αλλά και το καφέ και το μπορντό στην μεταλλική εκδοχή τους.

Πού είδαμε την τάση στο catwalk: Bronx and Banco, LoveShackFancy 

Διαβάστε Επίσης