Καμίλα | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου άλλαξε το μακιγιάζ της θέλοντας να πετύχει ένα πιο νεανικό look.

Η Καμίλα στάθηκε προ ημερών στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου κατά την επίσημη έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου, φορώντας μια custom δημιουργία με την υπογραφή του Bruce Oldfield, την οποία μάλιστα φορούσε και στην ιστορική στέψη τον Μάιο.

Καμίλα | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Διαβάστε Επίσης

Καθώς πολλοί "στάθηκαν" στο σύνολό της, λίγοι παρατήρησαν τη μεγάλη αλλαγή στο μακιγιάζ της. Η royal για πρώτη φορά παρέκκλινε από το κλασικό, συντηρητικό look της, υιοθετώντας ένα πιο έντονο μακιγιάζ, βασικό στοιχείο του οποίου ήταν τα μεγάλα χείλη. 

Καμίλα

Η Καμίλα φαίνεται πως χρησιμοποιώντας ένα nude μολύβι περιέγραψε τα χείλη της βγαίνοντας λίγο πιο έξω από τη φυσική γραμμή τους πετυχαίνοντας έτσι ένα πιο "γεμάτο" αποτέλεσμα

Τα σαρκώδη χείλη εκτός από το ότι δείχνουν πιο αισθησιακά από τα λεπτά, αποτελούν σύμβολο νεότητας. Για να πετύχετε ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα, ξεκινήστε κάνοντας πρώτα απολέπιση με ένα lip scrub κι εφαρμόζοντας ένα balm. Έπειτα με ένα μολύβι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας περιγράψτε τα βγαίνοντας ελαφρώς πιο έξω από το περίγραμμά τους και στη συνέχεια "γεμίστε" τα με το αγαπημένο σας satin ή glossy κραγιόν. Για να τους χαρίσετε ακόμα περισσότερο όγκο, ολοκληρώστε το lip look σας εφαρμόζοντας ένα gloss στο κέντρο τους.

Διαβάστε Επίσης