Winter's Essentials | Τα προϊόντα που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας φέτος το χειμώνα

Ανανεώστε το νεσεσέρ σας με προϊόντα μακιγιάζ που προσφέρουν no make up-make up φυσικό αποτέλεσμα και ενισχύουν τη νεανική λάμψη.

Triple effect

Triple effect

Τα τρία απαραίτητα προϊόντα που χρειάζεστε για να αναδείξετε τους όγκους του προσώπου σας είναι το ρουζ, η πούδρα λάμψης και το bronzer τα οποία και θα βρείτε στην παλέτα μακιγιάζ Bloom Baby, Bloom! της Essence (essence.eu).

Αίσθηση ευεξίας

Αίσθηση ευεξίας

Ανανεώστε τον χώρο σας ανάβοντας το αρωματικό συλλεκτικό κερί Sweet Grass της Byredo με βοτανικές νότες φασκόμηλου, δαμάσκηνου, πουδρέ νότες ρίζας ίριδας, palo santo και musk (attica).

Εύπλαστο ρουζ

Εύπλαστο ρουζ

Τα υγρά και τα κρεμώδη ρουζ είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ. Απλώνονται εύκολα με τα δάχτυλα και χαρίζουν το ιδανικό φυσικό χρώμα της υγείας. Αγαπημένο, το Phyto-Blush Twist της Sisley.

Μέικ απ φροντίδας

Μέικ απ φροντίδας

Το νέο foundation Revitalessence Skin Glow της Shiseido, με υψηλή περιεκτικότητα σε συστατικά με καλλυντική δράση, βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες και ενισχύει τη φωτεινότητα (notos).

Γκουρμέ αύρα

Γκουρμέ αύρα

Με περγαμόντο, κόκκινα φρούτα, κανέλα και σανταλόξυλο, το νέο vegan άρωμα «Ruby Red Eau de Parfum» του οίκου Trussardi προσφέρει αισιοδοξία, πάθος και αισθησιασμό (Hondos Center).

Εθιστικό κραγιόν

Εθιστικό κραγιόν

Ιδανικό για όσες αναζητάτε ματ φινίρισμα, πλούσιο βελούδινο χρώμα και απολαυστική άνεση στα χείλη, το νέο υγρό κραγιόν Le Rouge Interdit Cream Velvet του Givenchy θα σας αποζημιώσει (notos).

Κρέμα λάμψης

Κρέμα λάμψης

Αν ο στόχος σας είναι να επαναφέρετε τον ομοιόμορφο τόνο και τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα σας, επενδύστε στην κρέμα Oxygen -Glow Super -Perfecting Radiance της Filorga με 50 ενθυλακωμένα συστατι κά, όπως βιταμίνες, αμινοξέα κ.ά., υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια με χρωστικές (στα φαρμακεία).

Προσωπικός παράδεισος

Προσωπικός παράδεισος

Μια αέναη εξωτική και ταυτόχρονα χαλαρωτική αποπλάνηση προσφέρει το άρωμα «Heaven Can Wait» που υπογράφει ο αρωματοποιός Jean -Claude Ellena για τον οίκο Frédéric Malle. Γαρίφαλο, σπό ­ ροι καρότου, δαμάσκηνο, ίριδα και vetiver είναι οι νότες που κυριαρχούν (attica).

Ξεκούραστη όψη

Ξεκούραστη όψη

Η κρέμα Pure Shots Perfect Plumper της Yves Saint Laurent Beauty είναι σχεδιασμένη για την προστασία της επιδερμίδας από το στρες της έντονης καθημερινότητας που προκαλεί πρόωρη γήρανση. Περιέχει ριβόζη και μαροκινό άνθος πορτοκαλιάς για λάμψη και λείανση των ρυτίδων.

Διάφανο χρώμα

Διάφανο χρώμα

Για συνεχή ενυδάτωση και εξαιρετικά διακριτικό λα ­ μπερό χρώμα απλώστε στα χείλη σας το balm Extra Lip Tint, Bare Raspberry της Bobbi Brown και ανανεώ ­ στε το όσες φορές επιθυμείτε μέσα στην ημέρα (attica).

Λοσιόν απολέπισης

Λοσιόν απολέπισης

Αν επιθυμείτε ήπια απολέπιση, χωρίς ερεθισμούς, επενδύστε σε προϊόντα με πολυ -υδροξυοξέα, γνω ­ στά ως PHAs, όπως η λοσιόν Glow Lotion της Radiant, που περιέχει τρία PHAs και δύο ένζυμα φρούτων (Hondos Center).

Must-have

Must-have

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα της περιποίησης μετά τον καθαρισμό πρέπει να περιλαμβάνει τον ορό Advanced Génifique της Lancôme, που ενδυναμώ ­ νει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει τη νεανική όψη σε επτά ημέρες. Εδώ σε συλλεκτική εκδοχή Lancôme x Louvre.

Μεταξένια υφή

Μεταξένια υφή

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας απλώνοντας με ένα φαρδύ πινέλο σε όλο το πρόσωπο την πούδρα Luminous Silk Glow Fusion της Giorgio Armani Beauty η οποία προσφέρει υπέροχο λαμπερό φινίρι ­ σμα (Hondos Center).