Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στην ομορφιά την επόμενη σεζόν σύμφωνα με τον οίκο Chanel

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων στο FW 2024/25 show του οίκου Chanel.

Η Virginie Viard  "έκλεισε" την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παρουσιάζοντας τη RTW συλλογή του οίκου Chanel για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-25 μεταφέροντας νοητά τους δια ζώσης, αλλά και τους διαδικτυακούς θεατές στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο της Deauville, όπου η Gabrielle "Coco" Chanel άνοιξε την πρώτη της boutique το 1913. 

Διαβάστε Επίσης

Το ναυτικό και το "αγορίστικο" στιλ, που χαρακτήριζε την Coco της πρώιμης εποχής ήταν έκδηλο σε όλη τη συλλογή, με τα υπερμεγέθη καπέλα, τα μακριά παλτό με λεπτή ζώνη στη μέση και τα πληθωρικά πλεκτά να είναι τα πιο αξιομνημόνευτα κομμάτια της. Η νέα συλλογή "συνοδεύτηκε" από ένα φρέσκο κι άκρως θηλυκό beauty look, που εισήγαγε διακριτικές δόσεις χρώματος στο μακιγιάζ, αλλά και το μανικιούρ του φθινοπώρου και του χειμώνα, ενώ έμεινε πιστό στα αξεσουάρ μαλλιών που παραδοσιακά αγαπά ο οίκος.

Οι λεπτομέρειες του beauty look

Makeup

Chanel

Η επιδερμίδα ήταν όπως πάντα αλάβαστρινη, ενώ ακτινοβολούσε μια φυσική λάμψη. Τα ζυγωματικά ήταν ελαφρώς τονισμένα με ένα κρεμώδες ρουζ, ενώ τα χείλη έδειχναν απόλυτα λεία και φυσικά ροδαλά. Τα περισσότερα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk με ένα naked eye look με τη λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά να είναι το highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού, που χάριζε φως στο βλέμμα τους. Το χρώμα δεν ήταν ωστόσο σε καμία περίπτωση απόν από το show καθώς σε ορισμένα μοντέλα το highlighter στην εσωτερική γωνία είχε αντικατασταθεί με μια σκιά σε μπλε, κίτρινη ή τιρκουάζ απόχρωση, η οποία προσέφερε μια απρόσμενη ένταση σε ένα κατά τ' άλλα μίνιμαλ μακιγιάζ. 

Hair

Chanel

Τα μαλλιά ήταν μαζεμένα σε χαλαρά low ponytails, τα οποία είχαν στολιστεί με μαύρους φιόγκους, αλλά και την εμβληματική καμέλια της Chanel -δύο αξεσουάρ που ο οίκος έχει επαναφέρει στο προσκήνιο μέσω των τελευταίων του shows. 

Nails

Chanel
Αν και συνήθως ο οίκος Chanel προτείνει nude μανικιούρ, αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά επιλέγοντας παστέλ χρώματα για τα νύχια των μοντέλων του.
Chanel

Μερικές από τις αποχρώσεις που παρέλασαν στο catwalk ήταν το baby pink και το pastel blue.