Η μεγαλύτερη τάση ομορφιάς στο κόκκινο χαλί των Oscars 2024

Η μεγάλη "απώλεια" στο red carpet και ο ξεκάθαρος beauty "νικητής".

Όσο και να ανυπομονούμε για τις celebrity εμφανίσεις στην τελετή απονομής των βραβείων Oscar, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές είναι αρκετά αναμενόμενες. Ενώ αρκετές μαύρες τουαλέτες "παρέλασαν" και στο φετινό red carpet, το κλισέ του κόκκινου κραγιόν ήταν απόν προς έκπληξη όλων. Αντίθετα μια άλλη τάση ήταν εκείνη που κυριάρχησε σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ. 

Τα natural makeup looks ήταν η μεγαλύτερη τάση στο φετινό red carpet με τις Α-listers να επιλέγουν κατά κύριο λόγο μονοχρωματικά μακιγιάζ με το απαλό ροζ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής τους. 

Τόσο τα μάτια, όσο και τα ζυγωματικά και τα χείλη πολλών celebrities, ανάμεσά τους οι Emma Stone, Zendaya, Carey Mulligan, Emily Blunt, Margot Robbie,  Charlize Theron, Ariana Grande και Hailee Steinfeld, τονίστηκαν με την ίδια απόχρωση του ροζ πετυχαίνοντας μονοχρωματικά looks, που κολάκευαν εξαιρετικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Άξιες αναφοράς είναι και οι στρατηγικές λάμψεις στα μήλα, την άκρη της μύτης, αλλά και τα κόκαλα του στέρνου που έκαναν τις A-listers να ακτινοβολούν κάτω από τα φλας των φωτογράφων στο red carpet, αλλά και τη συνολική εμφάνισή τους να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική. 

Η ίδια φυσικότητα κυριάρχησε και στα μαλλιά των καλεσμένων με τα sleek updos και τα υπερβολικά στιλιζαρισμένα hairstyles να είναι λιγοστά στο red carpet. Αντίθετα, οι περισσότερες celebrities έδειξαν να προτιμούν πιο ανάλαφρα στιλ με τα πιο αξιομνημόνευτα της βραδιάς να είναι οι επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί της Margot Robbie, το messy bun της Maitreyi Ramakrishnan, αλλά και το tousled lob της Florence Pugh.

Διαβάστε Επίσης