Το χρώμα νυχιών που επιλέγουν οι πιο κομψές γυναίκες ανεξάρτητα από τα trends

Το χρώμα νυχιών που δείχνει πιο σοφιστικέ από το γαλλικό μανικιούρ.

Τα nail art σχέδια και τα έντονα και φωτεινά χρώματα μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν μέρος μιας statement εμφάνισης ή έστω να μαρτυρήσουν πόσο καλά (ή όχι) είστε ενημερωμένη σχετικά με τις τάσεις. Αν ωστόσο αναζητάτε μια πιο κλασική επιλογή, ένα μανικιούρ που θα χαρίσει μια σοφιστικέ νότα σε κάθε look σας, τότε ακολουθήστε το παράδειγμα των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη και στραφείτε σε neutral αποχρώσεις

Διαβάστε Επίσης

Βασιλιάς των ουδέτερων χρωμάτων είναι φυσικά το καφέ σε όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις του, από την πιο ανοιχτόχρωμη nude μέχρι το πιο πλούσιο, σοκολατί. Οι αποχρώσεις αυτές κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας, ενώ ταιριάζουν και με όλα τα outfits, τόσο των πιο ζεστών, όσο και των πιο κρύων μηνών του χρόνου.

Τα πιο opaque καφέ και μπεζ βερνίκια νυχιών δείχνουν ιδιαίτερα όμορφα σε κοντά νύχια, ενώ τα πιο sheer που χαρακτηρίζονται από έντονη λάμψη ταιριάζουν απόλυτα σε πιο μακρύ μήκος, κάνοντας τα άκρα να δείχνουν πιο μακριά κι αδύνατα. 

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι πιο δημιουργικοί τρόπο να υιοθετήσετε τις αποχρώσεις αυτές στο μανικιούρ σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λευκή άκρη του γαλλικού μανικιούρ με μία σε καφέ ή μπεζ χρώμα, να επιλέξετε ένα βερνίκι με μεταλλικό φινίρισμα ή ακόμα και να ολοκληρώσετε το neutral μανικιούρ σας με μία chrome powder.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα δείχνει κομψό και σοφιστικέ, μία πιο stylish εναλλακτική των δημοφιλών ροζ και λευκών μανικιούρ. 

Διαβάστε Επίσης