Στο Dior Men fashion show παρουσιάστηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μακιγιάζ της σεζόν

Το μακιγιάζ κινήθηκε στις ίδιες αποχρώσεις με τα ρούχα, με τα μοντέλα να έχουν ένα neon λαχανί eye look που θύμιζε μάσκα.

Ο οίκος Dior παρουσίασε στο Μαϊάμι την ανδρική Pre-Fall συλλογή ρούχων του για το 2020, δημιουργία του σχεδιαστή Kim Jones. Το neon μακιγιάζ των μοντέλων ήταν η ιδανική τελική πινελιά στα σύνολα, που κέρδισαν το χειροκρότημα των A-listers που παρευρέθηκαν στο show.

Στο Dior Men fashion show παρουσιάστηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μακιγιάζ της σεζόν

Ο Creative and Image Director της Christian Dior Makeup, Peter Philips, περιέγραψε εύστοχα τη συλλογή λέγοντας πως θυμίζει "έναν cyber surfer που κάνει graffiti." Η χρωματική παλέτα ήταν αυτή ακριβώς που θα περίμενε κανείς: έντονα neon και τροπικές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του τιρκουάζ και του λαχανί. Το μακιγιάζ κινήθηκε στις ίδιες αποχρώσεις, με τα μοντέλα να έχουν ένα neon λαχανί eye look που θύμιζε μάσκα.

Είναι μία γραμμή αλά Daryl Hannah στο Blade Runner, όπως είπε ο Philips. Το αποτέλεσμα που έδωσε ο αερογράφος που χρησιμοποιήθηκε ήταν πραγματικά διακριτικό στο catwalk, πιθανόν επειδή μεγάλο μέρος της γραμμής κρυβόταν κάτω από τα bucket hats τους. 

Η επιδερμίδα των μοντέλων ήταν καθαρή και φρέσκια, κάτι το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του μακιγιάζ του Philips. Η τελική πινελιά δόθηκε με ένα plumping υγρό lip balm, το οποίο όπως είπε ο makeup artist, τα αγόρια λάτρεψαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ