5 μοντέλα που εκτόξευσαν την καριέρα τους με ένα κούρεμα

Από την Linda Evangelista μέχρι την Bella Hadid.

Μία βόλτα στο κομμωτήριο μπορεί να ανανεώσει ολόκληρη την εμφάνιση μιας γυναίκας, δίνοντάς της παράλληλα ένα boost αυτοπεποίθησης. Για ένα μοντέλο όμως μια αλλαγή στα μαλλιά μπορεί να έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο κούρεμα μπορεί να μεταφραστεί σε κίνηση ματ, ικανή να απογειώσει την καριέρα του. Απλά ρωτήστε την Linda Evangelista, την Ruth Bell και την Kaia Gerber. 

Ιδού 5 γυναίκες που έγιναν από μοντέλα, supermodels χάρη σε ένα κούρεμα:

Kaia Gerber

5 μοντέλα που εκτόξευσαν την καριέρα τους με ένα κούρεμα

Όσο ήταν ακόμα έφηβη, η Kaia ήταν γνωστή για την απίστευτη ομοιότητά της με τη μητέρα της, Cindy Crawford. Μόνο μετά τα 18α γενέθλιά της κατάφερε να "συναγωνίζεται" τη μητέρα της σε δημοτικότητα, ύστερα από την απόφασή της να κόψει τα μακριά μαλλιά της σε ένα πολύ κομψό '20s inspired καρέ. 

Linda Evangelista

Beauty haircut

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το pixie κούρεμα της Linda Evangelista αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μόδας. Όχι μόνο επειδή ήταν αυτό που εκτόξευσε την καριέρα της, αλλά και επειδή η όλη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής που η Evangelista έκλαιγε, απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Peter Lindbergh. Περιττό να πούμε πως αν είχε διατηρήσει τα φυσικά σπαστά μαλλιά της, εκείνα που είχε στα πρώτα χρόνια της καριέρα της, αλλά και τώρα, πιθανόν να μην είχε το ίδιο λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας. 

Ruth Bell

Beauty haircut

Η Ruth Bell και η δίδυμη αδερφή της, May, ξεκίνησαν την καριέρα τους στο modelling έχοντας απίστευτα μακριά ginger μαλλιά. Πιθανόν για να διαφοροποιηθεί από την αδερφή της, η Ruth ξύρισε τα μαλλιά της. Χάρη στο buzzcut της έχει καταφέρει πλέον να θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. 

Bella Hadid

Beauty haircut

Μία Hadid κατάφερε να γίνει διάσημη, θυμίζοντας την Barbie και αυτή δεν είναι άλλη από την Gigi. Για την Bella τα φυσικά ξανθά μαλλιά της δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο catwalk. Η απόφασή της να τα βάψει καστανά και να τα κόψει ήταν εκείνη που εκτόξευσε την καριέρα της και την έκανε να διαφέρει από την ξανθιά bombshell Gigi.

Edie Campbell

Beauty haircut

H Campbell απέκτησε supermodel status με σε μία νύχτα, αφού έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα cool-girl shag. Χάρη στο νέο της κούρεμα κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο catwalk μεγάλων οίκων, όπως οι Chanel, Burberry, Hermès και Saint Laurent.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ