Τα χρώματα μαλλιών που κρύβουν μέχρι και 10 χρόνια

Το πιο εύκολο "face lift".

Όλες οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με την αντιγήρανση. Συνήθως όταν ακούμε αυτόν τον όρο, το μυαλό μας πηγαίνει σε αντιγηραντικές κρέμες και καινοτόμες θεραπείες. Κι όμως το μεγαλύτερο μυστικό για να δείχνετε νεότερη είναι να επιλέξετε έξυπνα το χρώμα των μαλλιών σας. Αναρωτιέστε "ποιο χρώμα μαλλιών μικροδείχνει"; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όχι ένα, αλλά τέσσερα χρώματα που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο λαμπερή και νέα.

Caramel highlights

Οι ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καστανές, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να φωτίσουν το πρόσωπό τους και παράλληλα να "γλυκαίνουν" τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό το οποίο αγαπάμε σε αυτήν την απόχρωση είναι το γεγονός ότι δείχνει πάντα πολύ φρέσκια, ενώ δεν μπορούμε παρά να εκτιμήσουμε το πόσο low maintenance είναι. 

Strawberry blonde

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να γκριζάρουν, σκέφθείτε πολύ σοβαρά να γίνετε ginger, βάφοντάς τα strawberry blonde αλά Emma Stone. H προσθήκη ζεστών υποτόνων στα ξανθά μαλλιά χαρίζει στην επιδερμίδα μια ακαταμάχητη νεανική λάμψη.

Soft ombré (aka sombré)

Η προσθήκη φωτεινών τόνων και αντιθέσεων στα μαλλιά είναι το κλειδί για νεανική εμφάνιση. Οι σκουρόχρωμες ρίζες και οι ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμες άκρες αλά Mandy Moore και Jessica Alba, μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να λάμπει και να δείχνει πολύ πιο φρέσκο.

Pink Champagne

Ποιος είπε ότι τα παιχνιδιάρικα παστέλ είναι μόνο για τις 20αρες; Μπορείτε να κάνετε την εμφάνισή σας να μοιάζει πιο νεανική και fun, επιλέγοντας μια πλατινέ ξανθιά βαφή με ροζ υποτόνους. 

Πηγή: Missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ