Τα καλύτερα κουρέματα για γυναίκες με λεπτά μαλλιά

Για πλούσιο όγκο και έξτρα πόντους στιλ.

Απλά ρίχνοντας μια ματιά στο μπουντουάρ σας μπορούμε να καταλάβουμε αν έχετε λεπτά μαλλιά: Αμέτρητα άδεια μπουκάλια ξηρού σαμπουάν και προϊόντων για όγκο και τουλάχιστον 2-3 ψαλίδια για μπούκλες, τα οποία χρησιμοποιείτε με μανία στην προσπάθειά σας να κάνετε τα μαλλιά σας να "κρατήσουν" τις μπούκλες για παραπάνω από 10 λεπτά. Το styling για εσάς μπορεί πολύ εύκολα να γίνει κουραστικό. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε ένα κούρεμα που να ταιριάζει στον τύπο της τρίχας σας και θα σας χαρίσει πλούσιο όγκο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακολουθούν τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά:

Director's Choice | Τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Κοντό καρέ


Το κοντό καρέ είναι ένα από εκείνα τα κουρέματα που μπορεί πολύ εύκολα να χαρίσει πλούσιο όγκο στα μαλλιά, αλλά και έξτρα πόντους στιλ σε κάθε εμφάνιση. Plus αποτελεί ένα από τα πιο hot κουρέματα των τελευταίων χρόνων με celebrities, όπως η Kaia Gerber, και αμέτρητες influencers να το τολμούν.

Αν έχετε λεπτά μαλλιά, οποιοδήποτε μήκος καρέ θα δείχνει εξαιρετικό πάνω σας, καθώς θα δημιουργήσει κίνηση και θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο γερά και πλούσια.

Pixie


Τα λεπτά μαλλιά μπορούν πολύ εύκολα να δείχνουν αδύναμα και κάπως… see-through εάν είναι πολύ μακριά. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρείτε το μήκος και το στυλ που ταιριάζει στα δικά σας. Το pixie είναι ένα από τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά, καθώς μπορεί να τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή. Αποφύγετε τα πολύ κοντά pixie και προτιμήστε ένα που να διατηρεί λίγο μήκος στο πάνω μέρος.

Πριν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, να σας ενημερώσουμε βέβαια πως το pixie δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς που έχετε λιπαρά μαλλιά, καθώς το κοντό κούρεμα αφήνει περισσότερο εκτεθειμένο το τριχωτό της κεφαλής, με αποτέλεσμα να "προδίδει" την ύπαρξη λιπαρότητας.

Έντονες άκρες

Αποφύγετε τα λεγόμενα "μυτάκια" και προτιμήστε τις έντονες άκρες για να δώσετε στα μαλλιά σας τον όγκο, που τόσο λαχταρούν. Το συγκεκριμένο κούρεμα για λεπτά μαλλιά αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που επιθυμείτε να διατηρήσετε το μήκος των μαλλιών σας και δεν θέλετε να τα κόψετε υπερβολικά κοντά. Συνδυάστε το με με μια έντονη πλαϊνή χωρίστρα και έχετε το κούρεμα που θα σας κάνει the talk of the town.

Ένα μήκος

Οι περισσότερες γυναίκες όταν επισκέπτονται το κομμωτήριο, ζητούν φιλάρισμα. Είναι κάτι σαν default mode. Ωστόσο, αν έχετε αδύναμη τρίχα, προτιμήστε τα κουρέματα που έχουν ένα μήκος, καθώς είναι αυτά που θα δώσουν στα μαλλιά σας πλούσιο όγκο.

Πηγή: Missbloom.gr