Τα πιο κολακευτικά κουρέματα μεσαίου μήκους για γυναίκες 50 ετών και άνω

Celebrity approved κουρέματα που δείχνουν πραγματικά κομψά και καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο πρόσωπο και την αραίωση στα μαλλιά.

Τα κουρέματα μεσαίου μήκους αποτελούν την πλέον ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα άνω των 50. Κολακεύουν μοναδικά κάθε σχήμα προσώπου, ενώ ανάλογα με το στιλ τους μπορούν να καμουφλάρουν τόσο τις ρυτίδες στο πρόσωπο, όσο και την αραίωση. Το καλύτερο είναι πως είναι αρκετά μακριά ώστε να δείχνουν σαγηνευτικά, αλλά όχι τόσο ώστε να μοιάζουν σαν να θέλετε να δείχνετε και πάλι 25. Ακολουθούν τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες 50 ετών και άνω:

Classic Shag

Classic Shag

Το κλασικό shag, χάρη στο φιλάρισμα που το χαρακτηρίζει χαρίζει ζωντάνια και όγκο στα αδύναμα ώριμα μαλλιά, ενώ οι αφέλειες εκτός από το ότι έχουν την ικανότητά να κρύβουν χρόνια, καλύπτοντας τις ρυτίδες, γλυκαίνουν επίσης πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Layers

Layers

Το διακριτικό φιλάρισμα χαρίζει όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά, ενώ παράλληλα προσδίδει ένα νεανικό αέρα στη συνολική εμφάνιση. Εδώ η έντονη πλαϊνή χωρίστρα της Cindy Crawford καμουφλάρει τέλεια τις ρυτίδες, το λεγόμενο πόδι της χήνας.

Single-Length

Single-Length

Εάν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά και προτιμάτε τα low-maintenance κουρέματα, τότε σας προτείνουμε να αντιγράψετε την Meryl Streep και το κλασικό lob της, κομμένο σε ένα μήκος. 

Messy and voluminous

Messy and voluminous

Καθώς περνούν τα χρόνια, η απώλεια όγκου στην κορυφή αποτελεί ένα από τα κυριότερα προβλήματα. Το μυστικό για voluminous μαλλιά είναι το σωστό κούρεμα μεσαίου μήκους που δεν θα τα βαραίνει, καθώς και το styling με αφρό για τη δημιουργία επιμελώς ατημέλητων κυματισμών αλά Michelle Pfeiffer, που χαρίζουν όγκο, νεανικότητα και κίνηση. 

Classic Lob

Classic Lob

Το κλασικό μακρύ καρέ αλά Diane Keaton είτε συνδυάζεται με χωρίστρα στη μέση είτε με έντονη πλαϊνή αποτελεί μια straight forward, κομψή επιλογή που κολακεύει κάθε γυναίκα.