Hair Trends | 5 τάσεις της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Από τους ρετρό κυματισμούς του οίκου Miu Miu μέχρι τα ρομαντικά half up half down του οίκου Chanel.

Βγαίνοντας σιγά σιγά από την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης και μπαίνοντας στους πιο ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου, σίγουρα χρειάζεστε μια ανανέωση στα μαλλιά σας για να νιώσετε πιο αναζωογονημένη και να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Γνωρίζοντας πως πάντα θέλετε να είσαι one step forward και πλήρως ενημερωμένη, σας προτείνουμε να υιοθετήσετε από τώρα τις κορυφαίες τάσεις της επόμενης σεζόν. Από τους ρετρό κυματισμούς του οίκου Miu Miu μέχρι τα ρομαντικά half up half down του οίκου Chanel, ακολουθούν 5 καλοκαιρινά χτενίσματα 2020 που αξίζει να δοκιμάσετε κατά τις πρώτες βόλτες σας στην πόλη:

Messy Bun 2.0

Messy Bun 2.0

Φέτος το κλασικό επιμελώς ατημέλητο bun αναβαθμίζεται και γίνεται runway ready με την προσθήκη περίτεχνων braids αλά Fendi. Ο συνδυασμός τους με sleek υφή στο μπροστινό μέρος και fun αξεσουάρ μαλλιών, κάνει το συγκεκριμένο χτένισμα ιδανικό για τις βόλτες στην πόλη και το νησί. 

Pin up Curls

Pin up Curls

Η τάση της nostalgia έχει επηρεάσει και το χώρο της ομορφιάς με τα vintage inspired χτενίσματα να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Ένα από αυτά είναι και τα ρετρό pin up curls, έτσι όπως τα είδαμε στα shows των Miu Miu και Chloé τον περασμένο Φεβρουάριο.

Sleek Pony

Sleek Pony

Για μία boss lady εμφάνιση, προτιμήστε ένα slicked back look σαν και αυτό που παρουσιάστηκε στην επίδειξη του brand Sacai. Ο συνδυασμός του με statement σκουλαρίκια ή έντονα χείλη συνθέτει μια πραγματικά δυναμική εμφάνιση τόσο για το γραφείο, όσο και για τις βραδινές εξόδους.

Cute as a Bow

Cute as a Bow

Για τις μέρες που έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση, αντλείστε έμπνευση από τα shows των οίκων Chanel και Giambattista Valli. Ένας oversized φιόγκος είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε πιο ενδιαφέρον ένα basic half up half down ή ένα σινιόν. 

Side Part

Side Part

Η εποχή που η χωρίστρα στη μέση θεωρείτο η επιτομή της κομψότητας έχει παρέλθει. Ο JW Anderson με το τελευταίο του show μας έπεισε να υιοθετήσουμε την τάση της έντονης πλαϊνής χωρίστρας, χαρίζοντας ένα μοντέρνο twist στην κλασική χαμηλή αλογοουρά.