6 κουρέματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό

Πώς να κόψετε τα μαλλιά σας για να φαίνεστε πιο αδύνατη.

Δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε δίαιτα; Κουράζεστε και μόνο στο άκουσμα της λέξης "γυμναστική"; Τότε, ένα ραντεβού στο κομμωτήριο είναι η αμέσως επόμενη λύση για να δείχνετε πιο λεπτή (τουλάχιστον στο πρόσωπο). Επιπλέον, το σωστό κούρεμα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα για εσάς, όπως να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και να σας προσθέσει γοητεία.

Διαλέξτε ένα από αυτά τα κουρέματα που δείχνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό:

Φιλαριστό καρέ

i can’t wait for the weekend :)

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on

Εάν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό χωρίς έντονες γωνίες, ένα μακρύ καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα είναι το ιδανικό για εσάς. Όχι μόνο πλαισιώνει το πρόσωπο αναδεικνύοντας τα διαφορετικά επίπεδά του αλλά επιπλέον σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες στο styling.

Μακριά μαλλιά με φράντζα

Walking into my birthday week like...

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Για εσάς που δεν αντέχετε στην ιδέα να αποχωριστείτε τα μακριά μαλλιά σας, αρκεί να κόψετε τα μπροστινά σε ανάλαφρες φράντζες για να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει πολύ πιο λεπτό. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να φιλάρει τις φράντζες έτσι ώστε το τελείωμά τους να φτάνει στο ύψος των ζυγωματικών.

Κοντό καρέ με layers

Όταν τα μαλλιά είναι κομμένα κοντά, τα layers δίνουν κίνηση και όγκο στο χτένισμα και κολακεύουν το πρόσωπο.

Μακριές αφέλειες

✅💚✳️ @kevinmazur @johnshearer

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Οι αφέλειες γενικά αντενδείκνυνται για ένα στρογγυλό πρόσωπο –εκτός αν είναι μακριές και ανάλαφρες και φτάνουν μέχρι κάτω από τα φρύδια. Σε αυτή την περίπτωση, τραβούν το βλέμμα στα μάτια και κολακεύουν το πρόσωπο.

Ίσιο καρέ

Πολλές γυναίκες το φοβούνται γιατί το θεωρούν υπερβολικά αυστηρό, όπως η συμμετρία του περιγράφει όμορφα το πρόσωπο δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχουν πιο έντονες γωνίες.

Pixie με μακριά φράντζα

Ένα κοντό κούρεμα μπορεί να κόψει "πόντους" από τα μάγουλα, αρκεί να έχει μακριά φράντζα.  

Πηγή: Madamefigaro.gr