5 χτενίσματα που αδυνατίζουν και κολακεύουν τα στρογγυλά πρόσωπα

Ιδανικά για κάθε μέρα.

Μπορεί να μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με όλες τις νέες τάσεις, αλλά δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως ορισμένα χτενίσματα μας κολακεύουν περισσότερο από άλλα. Ας πάρουμε για παράδειγμα εσάς που έχετε πιο παχύ και στρογγυλό πρόσωπο. Αν θέλετε να το κάνετε να δείχνει πιο μακρόστενο, θα χαρείτε πολύ να μάθετε πως ακολουθούν 5 χτενίσματα που αδυνατίζουν και κολακεύουν μοναδικά τα στρογγυλά πρόσωπο:

Όγκος στις ρίζες

Mon amour

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Δημιουργώντας ένα χτένισμα με όγκο στις ρίζες, όπως έκανε εδώ η Priyanka Chopra, τραβάτε την προσοχή στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας, κάνοντας το να δείχνει πιο αδύνατο.

Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση

Thank you @louisvuitton for my cute #capucinesbb 💗

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Η Miranda Kerr είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που ξέρει πώς να κολακεύει το στρογγυλό πρόσωπό της. Συχνά επιλέγει ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και ξέρουμε ακριβώς το γιατί: Η χωρίστρα στη μέση δημιουργεί μια νοητή ευθεία γραμμή με τη μύτη και το πηγούνι, κάνοντας τελικά το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο.

Top knot

(lost) omw to @heronpreston today 🏎 by @vincenzo_grillo

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η Gigi εδώ πιάνοντας τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο, κατάφερε να κάνει το πρόσωπό της να δείχνει πιο μακρόστενο και αδύνατο. Plus δείχνει σούπερ stylish σε συνδυασμό με το oversized blazer της.

Φιλαριστά μαλλιά

On the set of boyfriend 🌹

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η Selena Gomez κάνοντας χαλαρές μπούκλες καταφέρνει να δημιουργήσει γωνίες στο στρογγυλό πρόσωπό της, κολακεύοντάς το μοναδικά.

Άκρες γυρισμένες προς τα μέσα

Οι γυρισμένες προς τα μέσα άκρες στα μαλλιά της Selena Gomez "κρύβουν" στρατηγικά τα πιο "γεμάτα" μάγουλά της, κάνοντας το πρόσωπό της να δείχνει πιο αδύνατο.

Πηγή: Missbloom.gr