Πώς θα έχετε πάντα περιποιημένα μαλλιά χωρίς κόπο

Οι hair experts δίνουν 4 ιδέες για να έχετε πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά χωρίς να κάνετε περίτεχνα χτενίσματα

HARPER'S BAZAAR TEAM

1. Κάντε μια χαμηλή χωρίστρα για να προσθέσεις έναν αέρα μυστηρίου

Μια χαμηλή χωρίστρα και μαλλιά που πέφτουν στη μία μερικά του προσώπου με τα μαλλιά της άλλης πλευράς πιασμένα πίσω από το αφτί σας, κάνει κάτι από φιλμ νουάρ. Σε συνδυασμό με φουσκωτά, αφράτα μαλλιά, προσθέτει ένα ακατανίκητο je ne sais quoi στην εμφάνισή σας.

2. Αν μαζεύετε τα μαλλιά σας, ρίξτε τουφίτσες γύρω από το πρόσωπό σας

Θα δώσει ένα πιο μαλακό, ρομαντικό αποτέλεσμα. Μπορείς επίσης να φουσκώσετε την κορυφή για όγκο και "χαλασμένη” όψη – θυμηθείτε ως γενικό κανόνα, πως οτιδήποτε αναστατωμένο και χαλασμένο φαίνεται πολύ πιο σέξι από κάτι υπερβολικά στημένο. 

3. Η τεχνική για να αποκτήσουν όγκο

Ακόμη και τα πιο λεπτά, ίσια μαλλιά μπορούν να πάρουν μια ώθηση με αυτή την τεχνική: τρίψτε μια μικρή ποσότητα κρέμα styling στις παλάμες σας και περάστε την σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, μετά κάντε μασάζ με ό,τι έχει απομείνει στις ρίζες σας. Με το χέρι σας χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, πάνω από το μέτωπό σας και κάντε τη χωρίστρα σας από την άλλη μεριά από τη συνηθισμένη σας. Αν νιώθετε ιδιαίτερα φιλόδοξη, μπορείτε να φυσήξετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι για όγκο με μεγαλύτερη διάρκεια.

4. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας

Όταν φτιάχνετε τα μαλλιά σας χρησιμοποίηστε τα δάχτυλά σας αντί για βούρτσα για να τα χτενίσετε, αυτό τους δίνει μια απαλή, φυσική υφή που δείχνει ευχάριστη στην αφή. Η βούρτσα συνήθως ισιώνει και μειώνει τον όγκο, κάτι που συνήθως δεν είναι ο στόχος όταν θέλετε ένα αισθησιακό αποτέλεσμα.

Πηγή: Shape.gr