Netflix Binge | 7 φορές που τo beauty look της πρωταγωνίστριας ήταν πιο ενδιαφέρον από την υπόθεση

Οι πιο iconic εμφανίσεις των πιο δημοφιλών χαρακτήρων αυτήν την στιγμή.

Με το lockdown να έχει περιορίσει τις δραστηριότητές μας εντός τεσσάρων τοίχων, το Netflix έχει αναδειχθεί σε "one stop shop". Εκεί είναι που συναντάμε τα "Φιλαράκια" μας, μαθαίνουμε "τα νέα" της βασιλικής οικογένειας, ανακαλύπτουμε καινούρια χόμπι, όπως το σκάκι και ταξιδεύουμε μέχρι το Παρίσι. Εκεί είναι που παίρνουμε και έμπνευση για τα beauty looks που ονειρευόμαστε να αντιγράψουμε μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Ιδού μερικά από τα αγαπημένα μας:

The Queen's Gambit

Τα κατακκόκινα χείλη και τα cat eyes της Elisabeth Harmon

Τα κλασικά και flirty cat eyes και το κατακόκκινο κραγιόν της Elisabeth Harmon, που υποδύεται η Anya Taylor-Joy, καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς έχουν ως στόχο να την κάνουν να δηλώσει σιωπηρά τη δυναμική παρουσία της σε έναν κατά τ' άλλα ανδροκρατούμενο χώρο

Το elegant καρέ της

Στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς, η Elizabeth έχει ένα πολύ κομψό και πάντα καλοχτενισμένο ginger καρέ, που ενισχύει ακόμα τον θηλυκό χαρακτήρα της.

The Crown

Το signature hair look της πριγκίπισσας Diana

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τέταρτη σεζόν του  The Crown, η Emma Corrin υποδύεται την πριγκίπισσα Diana, έχοντας τα μαλλιά της χτενισμένα στο signature look της. Η ογκώδης, ξανθιά κουπ της ήταν το σήμα κατατεθέν της μέχρι το θάνατό της, με εξαίρεση το 1984, όπου άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν μέχρι το ύψος των ώμων, κάτι που της επέτρεψε να πειραματιστεί με διάφορα χτενίσματα. 

Emily in Paris

Το πιο ευφάνταστο αξεσουάρ μαλλιών

Μπορεί η Emily να μην χειροκροτήθηκε για τις fashion επιλογές της, ωστόσο απ' όλους αναγνωρίστηκαν οι beauty προτάσεις της. Σε ένα από τα επεισόδια της δημοφιλούς σειρά, η Emily, την οποία υποδύεται η Lily Collins, επισκέπτεται την Opera του Παρισιού για να παρακολουθήσει τη Λίμνη των Κύκνων. Εκεί είναι που τη βλέπουμε σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα της looks, στο οποίο έχει διακοσμήσει το sleek σινιόν της με ένα λαμπερό κολιέ φορεμένο σαν κορδέλα.  Τα πυκνά φρύδια, τα κόκκινα χείλη και το winged eyeliner είναι και αυτά άξια αναφοράς εδώ.

Η επιτομή του french beauty

Στον αντίποδα των τολμηρών επιλογών της Emily βρίσκεται η Silvie, η οποία έχοντας πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά και μίνιμαλ μακιγιάζ ήταν η επιτομή της γαλλικής φινέτσας

Ratched

To '50s housewife glam

Το ψυχολογικό θρίλερ Ratched  αποτελεί μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης vintage beauty looks με τα roller curls, τα εντυπωσιακά καπέλα, τα κομψά updos και τα κόκκινα χείλη της Mildred Ratched, που υποδύεται η Sarah Paulson να κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο κι από την υπόθεση. 

La Casa de Papel

Η σύγχρονη μοϊκάνα της Tokyo

Στον πέμπτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, η Tokyo, την οποία υποδύεται η Ursula Corbero, εμφανίζεται με ένα νέο κούρεμα. Η σύγχρονη μοϊκάνα, γνωστή και ως mullet, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά της χρονιάς, ένα στιλ που έχουν λατρέψει ήδη πολλές εκκεντρικές stars, όπως η Miley Cyrus, η Cara Delevigne και η Barbie Ferreira. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ