Αυτό το απλό κούρεμα θα είναι το it στιλ της νέας χρονιάς

Το κούρεμα που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σας.

Το άλλοτε banal bob, τα τελευταία χρόνια αναδείχθηκε σε κορυφαία τάση, με τις fashionistas και "high end" celebrities να δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στη throwback τάση. Όλα δείχνουν πως το 2021 είναι η κατάλληλη στιγμή να την υιοθετήσετε κι εσείς. 

Ενώ το μακρύ καρέ, το λεγόμενο lob, σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστα με τα hair trends των τελευταίων χρόνων, το καρέ με αφέλειες φαίνεται πως θα είναι το it κούρεμα του 2021. Είτε επιλέξετε ένα αυστηρό καρέ, είτε ένα φιλαριστό, full αφέλειες, choppy ή curtain bangs, είναι πανεύκολο να υιοθετήσετε την εν λόγω τάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάμεσα στις τόσες επιλογές, προτιμότερη θεωρείται οι choppy αφέλειες, που συγχωρούν τις "απουσίες" από το κομμωτήριο σε περίπτωση ενός ακόμη lockdown. O hairstylist της Alexa Chung, George Northwood, προβλέπει ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά του 2021. "Καθώς είμαστε σε αυτόν τον κύκλο των lockdowns, πιστεύω ότι όλο και περισσότερες γυναίκες θα αναζητούν easy-to-maintain στιλ", λέει. "Πολλές πελάτισσες ζητούν το effortless, undone καρέ της Alexa Chung. Είναι αρκετά χαλαρό και messy, κάτι που σημαίνει πως όταν μακραίνει θα είναι ανεπιτήδευτα κομψό", εξηγεί.

Το συγκεκριμένο στιλ έκανε το ντεμπούτο του στις πασαρέλες του τελευταίου fashion month και πιο συγκεκριμένα στα shows των Burberry, Eudon Choi, Max Mara και Valentino, αλλά και στο Instagram feed μας με τα french it girls να δείχνουν την αγάπη τους για το κοντό στρογγυλεμένο καρέ με άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και choppy αφέλειες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ