Τα καλύτερα hairstyles για αραιά μαλλιά

Πώς να κόψετε και να χτενίσετε τα μαλλιά σας για να φαίνονται πιο πλούσια.

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά ή διαπιστώνετε ότι η κόμη σας έχει αραιώσει στο πέρασμα του χρόνου, ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε το "σωστό" hairstyle, αυτό που θα τους προσθέσει όγκο και θα τα κάνει να δείχνουν πολύ πιο πλούσια.

Αυτές είναι οι κουπ και τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε:

Φράντζα στο πλάι

Αντίθετα από τη χωρίστρα στη μέση, η πλαϊνή φράντζα προσθέτει όγκο στη μπροστινή γραμμή των μαλλιών και "γεμίζει" τα σημεία όπου συνήθως παρατηρείται η αραίωση στις γυναίκες. Ιδανικά, συνδυάστε τη με φιλάρισμα στα υπόλοιπα μαλλιά.

Κοντό καρέ (μέχρι το πιγούνι)

Ένα κοντό καρέ με όλα τα μαλλιά στο ίδιο μήκος θα κάνει εσάς να δείχνετε νεότερη και τα μαλλιά σας πιο πλούσια. Συνδυάστε το με ένα ελαφρύ φιλάρισμα στη φράντζα που θα προσφέρει τον όγκο που λείπει στο μπροστινό μέρος.

Μακριά μαλλιά με ελαφρύ φιλάρισμα

Τα μακριά μαλλιά σε ένα μήκος είναι απαγορευτικά εάν έχετε λεπτή τρίχα γιατί δείχνουν κάπως επίπεδα. Για να δώσετε την αίσθηση ότι τα μαλλιά σας είναι πιο πυκνά, ζητήστε να σας κάνουν φιλάρισμα στα σημεία όπου θέλετε να φαίνονται περισσότερα, όπως γύρω από το πρόσωπο και κάτω από το λαιμό, στο ύψος της κλείδας.

Ψηλή αλογοουρά

Η αλογοουρά μπορεί να κάνει τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν ακόμα πιο λίγα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το πολύ πρακτικό hairstyle. Απλά θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές. Πρώτον, αντί να πιάσετε τα μαλλιά σας χαμηλά στη βάση του κρανίου, σηκώστε τα πιο ψηλά ώστε η αλογοουρά να ξεκινάει από το κέντρο του. Δεύτερον, αφού πιάσετε τα μαλλιά με ένα λαστιχάκι, στερεώστε μέσα στην αλογοουρά ένα μικρό κλάμερ που θα την κάνει να φαίνεται πιο πλούσια.

Updo με όγκο

Όταν πιάνετε τα μαλλιά σα ςσε ένα χαλαρό updo, αντί να τα στερεώσετε με ένα "αόρατο" λαστιχάκι, προτιμήστε κάτι που θα δώσει έξτρα όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου όπως ένα scrunchie. Ή δέστε ένα μικρό φουλάρι. Έτσι, θα προσθέσετε λίγο ‘90s glamour στο στυλ σου αλλά και την εντύπωση ότι τα μαλλιά σας είναι πιο πυκνά.

Πηγή: Madamefigaro.gr