Η επιστροφή των hot rollers της Linda, της Naomi και της Christy

Και η σύγχρονη εκδοχή της Kim Kardashian και της Selena Gomez.

Τα νοσταλγικά hairstyles έχουν αναδειχθεί σε μία από τις αγαπημένες επιλογές των off-duty μοντέλων και celebrities τις τελευταίες σεζόν. Από φαρδιές ανταύγειες, μέχρι claw clips, όσο περνά ο καιρός οι πολωτικές τάσεις του παρελθόντος ανακτούν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Μέσα στον κύκλο των microtrends υπάρχει ωστόσο ένα hair look που κατάφερε να γίνει mainstream. Ο λόγος για το "στρογγυλεμένο" blow out, το οποίο αναμένεται πως θα είναι το κορυφαίο χτένισμα του 2021.

Like a '90s supermodel

Η επιστροφή των hot rollers της Linda, της Naomi και της Christy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To hairstyle που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του 1990, που μεσουρανούσαν supermodels όπως η Christy Turlington, η Naomi Campell, η Linda Evangelista και η Claudia Schiffer, αλλά και ηθοποιοί, όπως η Demi Moore, χαρακτηρίζεται από άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και έντονο όγκο, δύο χαρακτηριστικά που οι κορυφαίοι hairstylists της εποχής πετύχαιναν χρησιμοποιώντας hot rollers

Today's look

Σε αντίθεση με άλλα '90s trends, το "στρογγυλεμένο" blow out χάρη στη bouncy, soft αισθητική του κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου και καταφέρνει να χαρίσει ψευδαίσθηση όγκου ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά. Πρόκειται για ένα hairstyle που η Kim Kardashian West έχει σε rotation εδώ και μήνες, ενώ αποτέλεσε επιλογή και της Selena Gomez στο κόκκινο χαλί των περσινών American Music Awards.

Εξίσου δημοφιλής είναι και η παρεμφερής τάση των '60s που θέλει τις άκρες των μαλλιών γυρισμένες προς τα έξω, αντί προς τα μέσα. Η Hailey Bieber ήταν από πάντα θαυμάστρια του συγκεκριμένου look, ενώ τους τελευταίους μήνες αποτελεί και μία από τις go-to επιλογές της Ariana Grande, η οποία έχει υιοθετήσει ένα πιο mod στιλ. 

Η χρήση των hot rollers δεν περιορίζεται όμως μόνο σε bob haircuts. Ο Chris Appleton, ένας από τους πιο διάσημους celebrity hairstylists αυτήν την στιγμή, τα χρησιμοποιεί και για τη δημιουργία ενός blow out effect σε μακριά μαλλιά, σε πολλά ονόματα του Hollywood clientele του, όπως εκείνο της Dua Lipa και της Kim Kardashian.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ