Kristen Stewart | Οι αντιδράσεις για το hair look της ως πριγκίπισσα Diana

Οι νέες φωτογραφίες της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana για την πολυαναμενόμενη ταινία Spencer προκάλεσαν την οργή των royal fans.

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kristen Stewart ως Diana δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο και ενώ αρχικά αμφισβητήθηκε η ομοιότητα της ηθοποιού με την "πριγκίπισσα του λαού", η περιέργεια για την ταινία Spencer κυριάρχησε έναντι των κακόβουλων σχολίων. Το δεύτερο στιγμιότυπο με την ηθοποιό στο ρόλο της Lady D, που ήρθε τώρα στη δημοσιότητα, ήταν όμως αυτό που εξόργισε τους royal fans.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε η εταιρεία παραγωγής Neon, η Stewart ποζάρει σαν άλλη Diana φορώντας ένα tartan παλτό, ένα εκρού ζιβάγκο και μεγάλα σκουλαρίκια με πέρλες. Ενώ πολλοί πλέον θεωρούν αδιαμφισβήτητη την ομοιότητά της ηθοποιού με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, άλλοι έσπευσαν να κατακρίνουν το hair look της. 

Στη φωτογραφία πιστεύεται ότι η Stewart αναδημιουργεί το look της Diana σε μια επίσκεψη στο Portsmouth το 1989. Ενώ το outfit είναι εντυπωσιακά παρόμοιο, το ξανθό bob της  έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με αρκετούς royal fans να υποστηρίζουν ότι είναι πάρα πολύ μακρύ και έχει εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό της Diana. Για την ακρίβεια, θεωρούν ότι από το hair look της λείπει το έντονο φιλάρισμα και η φράντζα, που έκαναν πολλές γυναίκες να θέλουν να αντιγράψουν το κούρεμα-σήμα κατατεθέν της Lady D εκείνη την εποχή. 

Celebrities Diana

Το κούρεμά της δεν ήταν τυχαίο. Η μακριά φράντζα που έφτανε ακριβώς πάνω από τα εκφραστικά μάτια της, την έκανε να δείχνει όμορφη και ντροπαλή ταυτόχρονα, κάτι που της ήταν απαραίτητο ως νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα επιμελής με τα μαλλιά της και μάλιστα, έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια τον προσωπικό κομμωτή της Sam McKnight, ώστε το look της να διατηρείται αψεγάδιαστο. 

Εκτός από το hair look της, η νέα φωτογραφία πυροδότησε επίσης τη συζήτηση γύρω από το αντίγραφο του στολισμένου με διαμάντια και ζαφείρια δαχτυλιδιού αρραβώνων της Diana, που πέρασε μετά τον θάνατό της στον γιο της William, ο οποίος με αυτό έκανε πρόταση γάμου αργότερα στην Kate Middleton. Πολλοί royal fans τόνισαν πως αν και το αντίγραφο μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο, η βέρα της Diana δεν χωριζόταν στα τρία πριν "συναντήσει" το ζαφείρι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ