Τα μυστικά της Kate MIddleton για το πιο κομψό blow out

Τα προϊόντα και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί για υγιή, λαμπερά μαλλιά.

Η Kate Middleton, εκτός από δούκισσα του Cambridge, μαμά τριών, σύζυγος του πρίγκιπα William και style icon, έχει έναν ακόμα ανεπίσημο τίτλο: hair idol. Παρόλο που το μήκος και το χρώμα τους παρουσιάζει διαφορές με την πάροδο των χρόνων, τα μαλλιά της καταφέρνουν να δείχνουν πάντα αψεγάδιαστα ανεξαρτήτως ώρα της ημέρας, περίστασης και υγρασίας. Αν και τόσο η Kate, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, είναι αρκετά φειδωλά σχετικά με την δημοσιοποίηση λεπτομερειών για την προσωπική τους ζωή, υπάρχουν ορισμένα hair care μυστικά της δούκισσας, όπως πώς ισιώνει τα μαλλιά της με πιστολάκι, που έχουν διαρρεύσει, αποκαλύπτοντας πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα τόσο κομψή. 

Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από τον hairstylist της, Richard Ward, ο οποίος περιποιείται τα μαλλιά της εδώ και μία δεκαετία. Αυτός κρύβεται πίσω από το διάσημο blow out της δούκισσας, το οποίο πλέον έχει γίνει σήμα κατατεθέν της. Το blow out, δηλαδή το "αφράτο", γεμάτο όγκο αποτέλεσμα στα μαλλιά που επιτυγχάνεται με τη χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας και του σεσουάρ ή rollers έχει επανέλθει στη μόδα και μάλιστα θεωρείται ένα από τα κορυφαία χτενίσματα για τη φετινή χρονιά. Ιδου πώς μπορείτε να το πετύχετε royal style:

Πώς να ισιώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι σαν τη δούκισσα

Πληθώρα πηγών επιβεβαιώνουν ότι η δούκισσα λατρεύει το σαμπουάν και το conditioner Bain Magistral της Kérastase, τα οποία διατηρούν τα μαλλιά της δυνατά και υγιή. 

Σύμφωνα με τον hairstylist της, Richard Ward, ένα από τα πιο βασικά βήματα για ένα επιτυχημένο blow out είναι το καλό ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Για διασφαλίσει ένα πραγματικά αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ξεκινά βουρτσίζοντας τα μαλλιά μια μια ειδική αντιβακτηριδιακή βούρτσα, που αντιστέκεται στον στατικό ηλεκτρισμό.

Πολύ μεγάλη σημασία για τον Ward, έχει το καλό στέγνωμα των μαλλιών μετά το λούσιμο. Προτείνει ένα ενδελεχές στέγνωμα, ανασηκώνοντας τις ρίζες για όγκο, διότι διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθεί φριζάρσιμα. Προτείνει επίσης τη χρήση ενός ειδικού εξαρτήματος στο σεσουάρ που κατευθύνει τον αέρα προς ένα συγκεκριμένο σημείο. 

Αφού στεγνώσει τα μαλλιά της χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ, ο Ward χωρίζει τα μαλλιά της σε τμήματα, τα οποία τα τυλίγει γύρω από velcro rollers μέχρι να κρυώσουν.

 

Όταν δεν έχει τα μαλλιά της χτενισμένα σε blow out, πολλές φορές ολοκληρώνει τις πιο επίσημες εμφανίσεις με ένα χαμηλό σινιόν. Για να το διατηρήσει αψεγάδιαστο κατά τη διάρκεια των events, χρησιμοποιεί ένα πολύ λεπτό δίχτυ στο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο είναι σχεδόν αόρατο.