Τα χρώματα μαλλιών που πρωταγωνιστούν φέτος το καλοκαίρι στους δρόμους του Παρισιού

Οι θηλυκές, low maintenance αποχρώσεις που επιλέγουν αυτήν την στιγμή οι πιο κομψές γυναίκες στον πλανήτη.

Δεν είναι τυχαίο που το Παρίσι θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας και της ομορφιάς του κόσμου. Ακριβώς όπως και άλλες stylish μητροπόλεις, όπως το Λονδίνο και το Μανχάταν, η γαλλική πρωτεύουσα είναι ένα από τα λίγα μέρη στον κόσμο όπου οι τάσεις γεννιούνται αντί απλά να υιοθετούνται. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε σεζόν στρεφόμαστε στις Παριζιάνες για να αντλήσουμε έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας. Ακολουθούν τα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2021 που λατρεύουν:

Τα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2021 που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Visible Roots

Η τάση των σκουρόχρωμων ριζών που ξεκίνησε στην πρώτη καραντίνα διατηρεί την κυριαρχία της μέχρι σήμερα με πολλές Γαλλίδες να αραιώνουν τα ραντεβού τους στο κομμωτήριο προκειμένου να διατηρήσουν αυτό το low maintenance hair look.

The Blackest Black

Υπάρχει κάποιο πιο γαλλικό κούρεμα από το κλασικό καρέ; Πολλές Παριζιάνες το συνδυάζουν με μαύρο χρώμα στα μαλλιά τους, το οποίο κάνει το συνολικό hair look να δείχνει retro και ταυτόχρονα fashion-forward.

Natural Gray

Διαβάστε Επίσης

Το #GrayHairMovement έφτασε και στους δρόμους του Παρισιού με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να αγκαλιάζουν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τους σε κάθε ηλικία. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι δεν πασχίζουν να καμουφλάρουν τα πρώτα λευκά, είτε ότι αναδεικνύουν τη φυσική γκρίζα κουπ τους με τεχνικές όπως το grey-blending. Όπως και να έχει το τελικό αποτέλεσμα δείχνει εξαιρετικά κομψό, σύμβολο της σοφίας που αποκτάται με το πέρασμα των χρόνων και όχι του γήρατος.

Dirty Blonde

Η dirty blonde είναι μια universally flattering ξανθιά απόχρωση, η οποία μιμείται τις sunkissed ανταύγειες που κληροδοτεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, δίνοντας παράλληλα την ψευδαίσθηση "βρώμικων" μαλλιών, όπως μαρτυρά το όνομά της. Η συγκεκριμένη απόχρωση έχει λατρευτεί από πολλές Γαλλίδες, καθώς ενισχύει τον ανεπιτήδευτα κομψό χαρακτήρα των hair look τους.

Natural Brown

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να υποτιμάτε τη διαχρονική κομψότητα των κλασικών καστανών αποχρώσεων. Με τις επαναλαμβανόμενες καραντίνες να μας έχουν κάνει να υιοθετήσουμε μια πιο φυσική προσέγγιση στην ομορφιά, οι απλές καστανές αποχρώσεις που δεν απαιτούν συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups έχουν γίνει και πάλι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Διαβάστε Επίσης