Το πιο εκλεκτικό κομμωτήριο-spa βρίσκεται στην Πάρο

Οι μικρές λεπτομέρειες στην εξυπηρέτηση, την περιποίηση και τη διακόσμηση του Moods by Mitsu είναι που κάνουν τη διαφορά.

Για εμάς τις γυναίκες η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι πολλά περισσότερα από μία απλή ανανέωση της κουπ μας. Είναι μία απόδραση από την γεμάτη άγχος καθημερινότητα. Ένα μέρος που όλα τα προβλήματα μοιάζουν μακρινά και το self care αναδεικνύεται σε κορυφαία προτεραιότητα για μερικές ώρες. Έχοντας αυτό σαν γνώμονα ο Mitsu και ο Cyrille δημιούργησαν μία όαση χαλάρωσης και περιποίησης στην Πάρο, το Moods by Mitsu

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια όταν ο Mitsu και ο Cyrille αποφάσισαν να αλλάξουν τρόπο ζωής και να εγκαταλείψουν το πολύβουο Παρίσι για να μετακομίσουν στην Πάρο. Εκεί με πολλή αγάπη δημιούργησαν το Moods by Mitsu, έναν υπέροχο χώρο όπου κάθε πελάτης μπορεί να ζήσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.

To πρώτο πράγμα που σε κερδίζει είναι ο πολυτελής και καλαίσθητο χώρος, με τους όμορφους πίνακες, τους επιβλητικούς καθρέφτες και τις animal print λεπτομέρειες να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της διακόσμησης. Αυτό όμως που σε κρατά στο χώρο είναι η εξυπηρέτηση και η περιποίηση. Στο Moods by Mitsu έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε υπηρεσίες hair και head spa με απόλυτη ασφάλεια, αφού το κομμωτήριο φιλοξενεί μόνο έναν πελάτη κάθε φορά.

Την επόμενη λοιπόν φορά που θα βρεθείτε στο όμορφο νησί της Πάρου, μην παραλείψετε να κλείσετε το ραντεβού σας για την υπηρεσία που προτιμάτε –βαφή, balayage, styling, κούρεμα– και να απολαύσετε δωρεάν ένα απολαυστικό μασάζ shiatsu ώμων και κεφαλής.

info
Τηλ:+30 22840 26683
Instagram: @moodsbymitsu