Mother of the Bride | Τα χτενίσματα που έχουν επιλέξει οι πιο stylish celebrity μητέρες

Οι νύφες δεν ήταν οι μόνες που τράβηξες όλα τα βλέμματα πάνω τους σε αυτούς του celebrity και royal γάμους.

Η επιλογή του κατάλληλου χτενίσματος για γάμο και πιο συγκεκριμένα για τη μητέρα της νύφης δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον αν οι φωτογραφίες δεν πρόκειται απλά να καταλήξουν στο οικογενειακό άλμπουμ, αλλά να γεμίσουν το διαδίκτυο. Από τη μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland και τη μητέρα της Kate Middleton, Carole, μέχρι την Hillary Clinton και την Kathy Hilton, ακολουθούν οι μητέρες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις επιλογές τους:

Βασίλισσα Σοφία

Βασίλισσα Σοφία

Η μητέρα του πρίγκιπα Felipe de Bourbon, βασίλισσα Σοφία, εμφανίστηκε στο γάμο του με τη δημοσιογράφο Letizia Ortiz το 2004 με ένα πραγματικλα εντυπωσιακό hair look, το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν ακόμα και πένθιμο, καθώς ήταν διακοσμημένο με ένα μακρύ μαύρο πέπλο από δαντέλα.

Carole Middleton

Carole Middleton

Καθώς ήταν ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους γάμους της δεκαετίας, δεν προκάλεσε εντύπωση ότι η μητέρα της Kate Middleton, Carole, έβαλε τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει. Στο γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα William τo 2011, επέλεξε λοιπόν θαλασσί παλτό, φόρεμα και καπέλο της σχεδιάστριας Catherine Walker, ενώ χτένισε το μακρύ καρέ της χρησιμοποιώντας το σεσούαρ και μια στρογγυλή βούρτσα προκειμένου να του χαρίσει όγκο και να γυρίσει τις άκρες προς τα μέσα.  

 

Ένα αντίστοιχο look επέλεξε και για το γάμο της νεότερης κόρης της, Pippa Middleton το 2017, με τη διαφορά ότι το outfit της ήταν αυτή τη φορά baby pink και τα μαλλιά της ελαφρώς πιο messy. 

Judy Garland

Judy Garland

Για τον πρώτο γάμο της κόρης της, Liza Minnelli με τον Peter Allen το1967, η θρυλική πρωταγωνίστρια του Μάγου του Οζ φόρεσε ένα μπλε-πράσινο παλτό και ένα κίτρινο φόρεμα με φιόγκο στο λαιμό. Το signature pixie της ήταν χτενισμένο στην τελειότητα, με το μικρό pillbox καπέλο της να ολοκληρώνει με τον πιο κομψό τρόπο το hair look της. 

Tish Cyrus

Tish Cyrus

Η μητέρα τς Miley Cyrus, Tish, δεν φόρεσε ένα, αλλά δύο outfits στο γάμο της κόρης της με τον Liam Hemsworth. Τα συνδύασε με ένα κομψό sleek half up half down, που έκανε την εμφάνισή της να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική.

 

Doria Ragland

Doria Ragland

Η μητέρα της δούκισσας του Sussex, Doria Ragland, για τον βασιλικό γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα Harry επέλεξε να ντυθεί στο χρώμα της μέντας, ενώ τολμήρη επιλογή θεωρήθηκε και το γεγονός ότι έπιασε τα μαλλιά της σε cornows, τα οποία ξεπρόβαλλαν κάτω από το κομψό καπέλο της.  

Hillary Clinton

Hillary Clinton

Για το γάμο της κόρης της, Chealse, το 2010, η Hillary Clinton επέλεξε μία μακριά τουαλέτα σε έντονο δαμασκινί χρώμα με φλοράλ λεπτομέρειες, δημιουργία του οίκου Oscar de la Renta, την οποία και συνδύασε με ένα εξίσου ιδιαίτερο και κομψό χτένισμα: Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα στο πλάι, με την φράντζα να έχει αρκετό όγκο και τις άκρες να είναι ελαφρώς κυματιστές.

Kathy Hilton

Kathy Hilton

Η μητέρα της Nicky Hilton για το γάμο της το 2015 φόρεσε ένα θαλασσί φόρεμα, που ταίριαζε απόλυτα με εκείνα των παράνυφων, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το καλοχτενισμένο, voluminous lob της.

 

Sarah Ferguson

Sarah Ferguson

Η Sarah, η δούκισσα του York, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, καθώς για την περίσταση επέλεξε ένα σμαραγδί φόρεμα, το οποίο και συνδύασε με ασορτί καπέλο, που ολοκλήρωνε με τον πιο κομψό τρόπο το updo της. 

Kris Jenner

Kris Jenner

Σε αντίθεση με όσα προστάζει η παράδοση, η οικογένεια Kardashian-Jenner ντύθηκε στα λευκά για το γάμο της Kim και του Kanye West το 2014. Η μητέρα της νύφης, Kris Jenner, επέλεξε μια λευκή τουαλέτα με μακριά μανίκια που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ άφησε επιμελώς ατημέλητο το διάσημο pixie της.