Celebrity Brides | Τα πιο αμφιλεγόμενα νυφικά χτενίσματα όλων των εποχών

Εκείνες που κατακρίθηκαν για τις επιλογές τους, αλλά και εκείνες που κατάφεραν να γίνουν trend setters.

Όσον αφορά τα νυφικά χτενίσματα, υπάρχουν δύο βασικές σχολές: Η μία που λέει πως θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλά, έτσι ώστε να μην δείχνουν outdated σε μερικά χρόνια και η άλλη που λέει πως θα πρέπει να είναι πραγματικά ιδιαίτερα και εντυπωσιακά, έτσι ώστε να μείνουν χαραγμένα για πάντα στη μνήμη των καλεσμένων. Υπάρχουν βέβαια και οι παρακάτω celebrities, οι οποίες αποφάσισαν να κάνουν πέρα την παράδοση και να αμφισβητήσουν τα βασιλικά πρωτόκολλα, επιλέγοντας χτενίσματα που τους χάρισαν μια θέση στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών. Για κάποιες η δημοσιότητα είχε θετικό πρόσημο, ενώ για άλλες αρνητικό. Από την Meghan Markle και την Kate Middleton, μέχρι την Solange Knowles και την Victoria Beckham, αυτά είναι τα χτενίσματα για νύφες που έχουν συζητηθεί περισσότερο τις τελευταίες δεκαετίες:

Τα πιο αμφιλεγόμενα χτενίσματα για νύφες όλων των εποχών

Kate Middleton

Kate Middleton

Το νυφικό χτένισμα της Kate Middleton επρόκειτο να ήταν ένα κομψό updo, όπως άλλωστε προστάζει η παράδοση. Την τελευταία στιγμή ωστόσο αποφάσισε να σπάσει το πρωτόκολλο, κάνοντας ένα επιμελώς ατημέλητο half up half down.

Πριγκίπισσα Diana

Πριγκίπισσα Diana

Η πριγκίπισσα Diana είναι γνωστό πως αγαπούσε να σπάει το πρωτόκολλο, ακριβώς όπως οι μέλλουσες νύφες της. Η μέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981 δεν αποτέλεσε εξαίρεση καθώς αντί για κάποιο σοβαρό updo, επέλεξε να αφήσει ελεύθερο το signature shag της. 

Meghan Markle

Meghan Markle

Το χτένισμα της Meghan Markle στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry το 2008 κατάφερε να γίνει hot topic στο Twitter με πολλούς να θεωρούν το messy bun της κακόγουστο και αχτένιστο, ενώ άλλοι να τη θαυμάζουν για την τόλμη της να σπάσει το πρωτοκολλο και να υιοθετήσει ένα λιγότερο sleek χτένισμα. 

Bianca Jagger

Bianca Jagger

Για το γάμο της το 1971, η Bianca Jagger επέλεξε να απογειώσει το bridal στιλ της, διακοσμώντας τα μαλλιά της με ένα μεγάλο καπέλο, ένα look, το οποίο μετά από δύο χρόνια αντέγραψε η Farrah Fawcett.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Edgy και εξαιρετικά fashion forward, το pixie του πρώην Spice Girl είναι μέχρι σήμερα ένα από τα πιο iconic νυφικά χτενίσματα όλων των εποχών. 

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

Τολμηρή, απρόσμενη και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψή, η μακριά πλεξούδα με τα εντυπωσιακά λουλούδια στο γάμο της με τον Richard Burton το 1964 κστάφερε να μείνει στην ιστορία. 

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Το νυφικό χτένισμα της Olivia Palermo σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά, καθώς ο messy χαρακτήρας του half up half down της θεωρήθηκε bed hair κι όχι bridal hair.

Solange Knowles

Solange Knowles

Το φυσικό afro look της Solange Knowles στο γάμο της το 2014 αποτέλεσε το εφαλτήρο για το natural hair movement με ολοένα και περισσότερες μαύρες γυναίκες να αγκαλιάζουν τη φυσική υφή των μαλλιών τους την ημέρα του γάμου τους.

 

Whitney Port

Whitney Port

Μπορεί τα updos να αποτελούν μία από τις go-to επιλογές κάθε νύφης, ωστόσο το bun της πρωταγωνίστριας της σειράς The Hills, Whitney Port, μόνο παραδοσιακό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η Port συνδύασε το ιδιαίτερο κοντό νυφικό της με ένα messy bun, το οποίο διακοσμήθηκε με λουλούδια από τον κήπο της μητέρας της.

Sharon Tate

Sharon Tate

Iconic μέχρι σήμερα, το νυφικό voluminous bouffant με τα διακοσμητικά λουλούδια της Sharon Tate έγινε το σύμβολο του bridal beauty τη δεκαετία του 1960.