Η Nicole Kidman με την επόμενη μεγάλη τάση στα κουρέματα | Πώς να την υιοθετήσετε κι εσείς

Τα pixie και τα buzz cuts είναι το next big thing στα κουρέματα και οι πρόσφατες celebrity εμφανίσεις το αποδεικνύουν.

News flash: Τα pixie cuts επέστρεψαν πιο δυναμικά από ποτέ. Το à la garçonne στιλ, η επόμενη μεγάλη τάση στα κοντά κουρέματα για το 2021, έχει αγαπηθεί ήδη από πολλές celebrities, με την Dua Lipa να πειραματίζεται με την τάση για τις ανάγκες πρόσφατης φωτογράφισής της και την Rihanna να επιλέγει ένα grown out buzz cut για την καμπάνια προώθησης του νέου gloss Fenty Beauty by Rihanna. 

Η εκδοχή της Nicole Kidman

Διαβάστε Επίσης

Η τελευταία celebrity που υιοθέτησε την τάση ήταν η Nicole Kidman, η οποία για τις ανάγκες της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Apple TV+, Roar, απαρνήθηκε τις signature strawberry blonde μπούκλες της και φόρεσε μία pixie cut περούκα. Σχεδόν αγνώριστη, ποζάρει στα backstage των γυρισμάτων μπροστά από ένα φωτεινό ουράνιο τόξο, εντυπωσιάζοντας με το νέο look της και επιβεβαιώνοντας την νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά.

Τα κοντά κουρέματα 2021 στο Φεστιβάλ Καννών

Την επιστροφή των κοντών κουρεμάτων επιβεβαίωσαν και οι εμφανίσεις των A-listers στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών με την 20χρονη κόρη του Jude Law και της Sadie Frost, Iris Law, να ποζάρει με το νέο buzz cut της.

Μία ακόμα μεγάλη υποστηρίκτρια της νέας τάσης ήταν και η Maggie Gyllenhaal, η οποία είχε κόψει ακόμα πιο κοντό το signature bob της, θυμίζοντας stars της δεκαετίας του 1920, αλλά και η Tilda Swinton, της οποίας το ξανθό -σχεδόν λευκό- pixie ήταν πιο κοντό από ποτέ.  

Η γοητεία ενός κοντού κουρέματος

Μπορεί τα μακριά μαλλιά να θεωρούνταν για χρόνια σύμβολο θηλυκότητας, ωστόσο τα κοντά μαλλιά θεωρούνται πλέον πηγή άμεσης αυτοπεποίθησης και γυναικείας ενδυνάμωσης, κάτι που στην μετά-Covid-19 εποχή είναι πολύ πιο σημαντικό από μερικούς έξτρα πόντους femme fatale attitude.

Πώς να υιοθετήσετε την τάση

Τα κοντά κουρέματα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και σχήματος προσώπου, γεγονός που κάνει εξαιρετικά εύκολη την υιοθέτηση της επόμενης μεγάλης τάσης στα μαλλιά.

Τα καρέ κουρέματα, τόσο στην blunt, οσο και την layered εκδοχή τους, είναι πάντα εξαιρετικά ευέλικτα και κομψά. Μετά τα 50 συνδυάστε τα με αφέλειες ή έντονη πλαϊνή φράντζα, για να καμουφλάρετε τυχόν αραίωση, αλλά και τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Το pixie είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για μετά τα 60, που τα μαλλιά τείνουν να δείχνουν αδύναμα και see-through εάν είναι πολύ μακριά, καθώς μπορεί να τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή. Ιδανικά θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε τα πολύ κοντά pixie και να προτιμήστε ένα που να διατηρεί λίγο μήκος στο πάνω μέρος για περισσότερο όγκο και κίνηση.

Διαβάστε Επίσης