Silver Glow | Πώς να αναδείξετε τα φυσικά γκρίζα μαλλιά σας

Πείτε αντίο στη θαμπή όψη και τους κίτρινους τόνους.

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να αγκαλιάζουν τα φυσικά γκρι μαλλιά τους, με την κοινότητα των "Silver Sisters" να μετρά ήδη σπουδαία celebrity μέλη, όπως η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon, η Jane Fonda και η βασίλισσα Letizia. Το φυσικό γκρι έχει πάψει πλέον να είναι δαχτυλοδεικτούμενο σαν ένδειξη μείωσης του σεξαπίλ μιας γυναίκας και έχει μετατραπεί σε δήλωση σοφίας, δυναμισμού και ανεπιτήδευτης κομψότητας. Για να κάνετε όμως το fashion statement που επιθυμείτε είναι απαραίτητο να μάθετε πώς να φροντίζετε τα "νέα" σας μαλλιά έτσι ώστε να αναδείξετε τον πιο λαμπρό εαυτό τους. Ιδού οι συμβουλές που θα μεταμορφώσουν τη θαμπή γκρίζα κουπ σας σε beauty masterpiece:

Πώς να αναδείξετε τα φυσικά γκρι μαλλιά σας

Let it glow

Διαβάστε Επίσης

Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά συχνά τείνουν να δείχνουν ξηρά και θαμπά. Ο καλύτερος τρόπος να επαναφέρετε τη λάμψη τους και να "εξαφανίσετε" τους κίτρινους τόνους είναι με μία ειδική θεραπεία στο κομμωτήριο, όπως η Silver Glow της True Grey, η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Wella Professionals. Πρόκειται για μία θεραπεία που γίνεται στο κομμωτήριο και η οποία αναζωογονεί τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, προσθέτοντας ασημένιους τόνους και χαρίζοντάς τους εκτυφλωτική λάμψη σε δύο μόνο βήματα. Στα plus το γεγονός ότι αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα με μειωμένο κιτρίνισμα ενώ δημιουργεί φυσική διάσταση.  

Hair Care is Self Care

φυσικά γκρι μαλλιά

Όπως συμβαίνει και με τα ξανθά μαλλιά, έτσι και τα γκρίζα απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Προκειμένου να εξουδετερώνονται οι κίτρινοι τόνοι, εμπλουτίστε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σας με μοβ σαμπουάν και conditioners και φυσικά μην αμελείτε την καλή ενυδάτωση των μαλλιών σας με μάσκες και θρεπτικά έλαια που θα εξασφαλίσουν την καλή υγεία και τη λαμπερή όψη τους.

The perfect haircut

Αν τα μαλλιά σας έχουν γκριζάρει φυσικά, το πιο πιθανό είναι να έχουν χάσει λίγο από τον όγκο τους ή ακόμα και να παρουσιάζουν αραίωση. Για να τα κάνετε να δείχνουν πιο πλούσια και την εμφάνισή σας πιο νεανική, επιλέξτε κοντά κουρέματα, όπως full pixies, κοντά και μακριά καρέ, που θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση όγκου στα μαλλιά σας, ενισχύοντας παράλληλα την κομψότητά σας. 

New hair = New Wardrobe

Ακριβώς όπως συμβαίνει με κάθε χρώμα μαλλιών, έτσι και το γκρι μπορεί να επηρεάσει τις στιλιστικές σας επιλογές. Πειραματιστείτε με διαφορετικά στιλ, prints αλλά και χρώματα στα ρούχα σας για να δείτε ποια είναι εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα με το νέο σας look. Παραδοσιακά τα έντονα χρώματα τόσο στο μακιγιάζ, όσο και τα ρούχα, αλλά και τα ενδιαφέροντα prints κολακεύουν τα γκρίζα μαλλιά, καθώς χαρίζουν φρεσκάδα και νεανικότητα, συνθέτοντας το απόλυτο fashion statement.

Διαβάστε Επίσης