Runway to Office | 7 χτενίσματα από τα SS22 shows που θα σας αναδείξουν στην πιο καλοχτενισμένη του γραφείου

Απαιτούν λιγότερο από 10 λεπτά από το χρόνο σας.

Ανάμεσα στον -απαραίτητο- πρωινό καφέ, το ντους και τους δείκτες του ρολογιού να τρέχουν, η συνηθισμένη πρωινή ρουτίνα σας το πιο πιθανό είναι πως δεν επιτρέπει πολύ χρόνο για hair styling. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά εύκολα και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψά στιλ που μπορείτε να δοκιμάσετε για να είστε πάντα στο γραφείο καλοχτενισμένη και στην ώρα σας. Είτε έχετε κοντά, είτε μακριά μαλλιά, τα SS22 shows του Σεπτεμβρίου στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Μιλάνου προσέφεραν μια μυριάδα ευφάνταστων χτενισμάτων για τη δουλειά, τα οποία μπορείτε να πετύχετε με μίναμαλ προσπάθεια σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ακολουθούν τα στιλ που αξίζει να υιοθετήσετε ήδη από αύριο:

10 κομψά χτενίσματα για τη δουλειά με έμπνευση από τα SS22 shows

Hair Twists

Hair Twists

Αν αναζητάτε μια φρέσκια εναλλακτική στο κλασικό half up half down, θα τη βρείτε στο show του οίκου Fendi. Τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk έχοντας τα μαλλιά τους πιασμένα σε girly twists, τα οποία είχαν στερεωθεί με λαμπερά hair clips στο πλάι. 

Straight Bob

Straight Bob

Ανεξαρτήτως χρονιάς και σεζόν, το κλασικό καρέ παραμένει μια διαχρονικά κομψή επιλογή για το γραφείο. Για ένα πιο αυστηρό εργασιακό περιβάλλον, επιλέξτε την blunt και ίσια εκδοχή του, όπως αυτή που παρουσιάστηκε στο show του οίκου Alberta Ferretti.

Curly Bob

Curly Bob

Διαφορετικά τολμήστε την πιο carefree εκδοχή του -σαν και αυτή που παρουσιάστηκε στο show του οίκου Roberto Cavalli, που καλεί για διακριτικό φιλάρισμα και ανάδειξη της φυσική υφής των μαλλιών.

Sleek Pony

Sleek Pony

Στη λίστα με τα χτενίσματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα είναι και η sleek αλογοουρά. Στο SS22 show του, το brand Emporio Armani παρουσίασε την wet εκδοχή της, την έκανε να δείχνει πιο μοντέρνα παρά το αυστηρό του χαρακτήρα της.

Messy Low Pony

Messy Low Pony

Αν το work dress code σας κινείται περισσότερο στα πλαίσια του casual chic, τότε μια χαμηλή επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά σαν και αυτή στο show του οίκου Alberta Ferretti μπορεί να χαρίσει στα outfits σας το coolness που τους λείπει.

Classic Chignon

Classic Chignon

Εάν είστε δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή αν θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια αντίθεση με ένα πιο risky outfit, αντιγράψτε το κλασικό χαμηλό chignon των μοντέλων στο show του οίκου Fendi. Μην παραλείψετε να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με μια γερή ποσότητα hairspray προκειμένου να τιθασσεύσετε τις φύτρες σας και να δημιουργήσετε ένα sleek αποτέλεσμα.

Headbands

Headbands

Μπορεί τις προηγούμενες σεζόν, οι φαρδιές στέκες αλά Blair Waldrof να ήταν ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά, ωστόσο φέτος ο οίκος Max Mara αποφάσισε πως τα skinny headbands είναι η πιο κομψή επιλογή. 

Για μια statement εμφάνιση, επιλέξτε μια αδύνατη στέκα σε χρώμα, που θα κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σας και μη διστάσετε να πειραματιστείτε με έντονες παστέλ αποχρώσεις.