Bring on the Highlights | Ο πιο stylish τρόπος να καλύψετε τα λευκά

Για μια ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση.

Στην όψη των πρώτων γκρίζων τριχών, δεν υπάρχει σωστή ή λάθος αντίδραση.  Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα είτε να αποδεχτεί το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών της, είτε να τις καμουφλάρει με τη βοήθεια ενός colorist. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, σκεφτείτε να κάνετε ανταύγειες για να πετύχετε κάλυψη των λευκών και ένα πολυδιάστατο, κομψό αποτέλεσμα. Ακολουθούν τα 5 πιο κομψά hair looks, που θα καλύψουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης των μαλλιών σας, χαρίζοντάς σας μια ανανεωμένη, νεανική εμφάνιση: 

Τα πιο κομψά look με ανταύγειες για κάλυψη των λευκών

Blonde Highlights

Αν είστε φυσική ξανθιά, τα πρώτα γκρίζα δεν θα είναι ιδιαίτερα αισθητά. Αν ωστόσο θέλετε να τα καλύψετε, ζητήστε από τον colorist σας ξανθές ανταύγειες μερικούς τόνους πιο ανοιχτόχρωμες από το φυσικό σας χρώμα, διάσπαρτες σε όλο το μήκος των μαλλιών για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Καθώς η διαφορά μεταξύ των ξανθών και των ασημένιων αποχρώσεων είναι τόσο ανεπαίσθητη, οι γκρίζες ρίζες θα μοιάζουν σχεδόν αόρατες, ακόμη κι όταν έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την τελευταία επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Honey Highlights

Αν δεν αγαπάτε τα τόσο ανοιχτόχρωμα hair looks, τότε η προσθήκη μερικών διακριτικών μελί ανταυγειών μπορεί να καμουφλάρει το γκριζάρισμα, δίνοντας ταυτόχρονα όψη όγκου στα μαλλιά. Αν είστε φυσική ξανθιά, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι γκρίζες ρίζες, μόλις βγουν, θα κάνουν έντονη διαφορά με τις σκούρες καστανές ανταύγειες. 

Chocolate Highlights

Οι ασημί τρίχες φαίνονται συνήθως πολύ πιο έντονες στα φυσικά καστανά μαλλιά. Για να τις καμουφλάρετε, ζητήστε από τον colorist σας ανταύγειες σε μία ζεστή σοκολατί απόχρωση, που θα γλυκάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αποφύγετε τις σταχτί καστανές και τις ψυχρές μάυρες, που ίσως σας κάνουν να δείχνετε πιο κουρασμένη. 

Caramel Highlights

Μια ακόμα εξαιρετικά κολακευτική απόχρωση ζεστού καστανού, είναι εκείνη της καραμέλας, η οποία αν και πιο ανοιχτόχρωμη από την σοκολατί, καλύπτει εξαιρετικά τα γκρίζα, χαρίζοντας παράλληλα λάμψη στο πρόσωπο. 

Bonus Tips

-Για ανταύγειες για κάλυψη των λευκών, καλό είναι να αποφεύγονται οι έντονες αντιθέσεις.

-Οι πιο θερμές αποχρώσεις είναι συνήθως πιο κολακευτικές από τις ψυχρές, καθώς τονίζουν το ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο λαμπερό και υγιές.

-Για να διατηρηθεί αναλλοίωτο το χρώμα, τα συχνά λουσίματα θα πρέπει να αποφεύγονται και η haircare ρουτίνα να εμπλουτιστεί με μοβ προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλια.

Διαβάστε Επίσης