Το εύκολο χτένισμα που επιλέγουν οι fashionistas φέτος την άνοιξη

Η αγαπημένη επιλογή των Hailey Bieber, Bella Hadid, Rihanna και Dua Lipa.

Οι off-duty εμφανίσεις των celebrities είναι τελικά εκείνες που αναδεικνύουν τις τάσεις ομορφιάς, που όντως πέρασαν από το catwalk στην πραγματική ζωή και είναι εκείνες που αξίζει να υιοθετήσετε. Στην αρχή του έτους, τα slicked back buns ήταν εκείνα που υπηρετούσαν την "clean" αισθητική, που αγαπούν οι fashionistas, ενώ στη λίστα με τις τάσεις που δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους προστέθηκαν αργότερα οι λεπτές μεταλλικές στέκες και τα banana clips. Το νέο εύκολο ανοιξιάτικο χτένισμα 2022 που ήρθε να προστεθεί στη λίστα τώρα είναι το half up half down.

Διαβάστε Επίσης

Την επιμελώς ατημέλητη εκδοχή της τάσης επιλέγει συχνά τις τελευταίες εβδομάδες τόσο η Rihanna, όσο και η Bella Hadid. Την girly εκδοχή της τάσης προτείνουν οι Hailey Bieber και Sydney Sweeney, οι οποίες διακόσμησαν το χτένισμά τους με βελούδινους φιόγκους αλά Chanel. Η Ciara και η Beyoncé συνδύασαν δύο hair trends -το half up hald down και το '90s blowout- σε ένα look, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο τους ως trendsetters.

Απλό, girly και ανεπιτήδευτα κομψό, το εύκολο αυτό χτένισμα θα σας συνοδεύσει σε όλες τις ανοιξιάτικες βόλτες σας. Ακολουθούν οι ωραιότερες εμφανίσεις των celebrities για να πάρετε ιδέες:

Το αγαπημένο ανοιξιάτικο χτένισμα 2022 των it girls

Hailey Bieber

Zendaya

Rihanna

Sydney Sweeney

Dua Lipa

HoYeon Jung

Beyoncé

Ciara

Bella Hadid

Διαβάστε Επίσης